Автор
Woman.bg

Как да разпознаете щастливите двойки по езика на тялото

Всички знаем, че езикът на тялото и жестовете ни говорят много повече от думите. Това важи най-вече за романтичните ни отношения. Често можем да преценим дали двама души са щастливи, само като се загледаме в начина, по който вървят по улицата. Нужно е да обърнем внимание върху няколко дребни детайла, за да разберем дали дадени отношения имат бъдеще. Ето и как изглеждат щастливите двойки и какво правят те дори и несъзнателно.

1. Ръцете им винаги са преплетени

И са обърнати един към друг почти постоянно. Преплетените ръце са признак за близост и нужда от непрестанен физически контакт с любимия човек. Двойките, които изпитват силна привързаност, почти никога не пускат ръцете си.

2. “Той е мой“

Често тази позиция е характерна за жените. Двойката е прегърната и нежната половинка слага ръката си върху гърдите или по-скоро върху корема на любимия си. Този жест говори за силна любов и че тази жена е готова да „разчисти“ всякаква конкуренция от пътя си.

3. “Единомислие“

Обикновено в началото на връзката е характерно двамата влюбени да заемат място за един, когато сядат някъде. Позата, която ще наречем „Единомислие“ е, когато дамата седи в любимия си, а той я е обгърнал с ръце. Тази позиция говори, както за наличието на любов между двамата, така и за отлични сексуални отношения.

4. Той я прегръща през кръста

Ако той е прегърнал любимата си през кръста, а тя гордо е положила ръка на рамото му, то в тази връзка цари хармония, доверие и привързаност. Влюбените живеят в мир и взаимно съгласие и са готови винаги да си помагат.

5. Те са хванати под ръка

Класически жест, който показва, че дамата се чувства защитена и сигурна с партньора си. Той е доминиращата фигура във връзката им и е по-силната страна, на която половинката му може да разчита.

6. Когато единият е пред другия

Ако жената почти винаги седи пред мъжа, а той е зад нея с ръце в джобовете, това означава, че тя е доминираща в отношенията им, а любимият й е по-скоро неуверен в себе си. Ролите са обърнати и дамата е тази, от която зависи почти всичко. Разбира се, в това няма нищо лошо, стига да има баланс.

Четете още: Какви сте в леглото според месеца си на раждане