Мисионерската поза несправедливо буди у мнозина асоциации със скучно сексуално преживяване.

Истината е, че тя може да е гаранция за несравнимо удоволствие и едновременно с това да ви сближи с половинката ви не само на физическо, но и на емоционално ниво. За целта не е необходимо много, само желание и няколко лесни за изпълнение трикчета.

Ето ги и тях:

Поставянето на възглавница под дупето, докато партньорът ви прониква във вас по време на мисионерската поза, е гаранция за достигането на силен вагинален оргазъм. Причината е, че по този начин пенетрацията е значително по-силна, а освен това ъгълът е добър за стимулация на G-точката.

Мисионерската поза с високо вдигнати нагоре крака също не е за пренебрегване. Има два варианта за изпълнение - краката ви може да са разкрачени и единият да е поставен върху лявото рамо, а другият върху дясното, а може и да са събрани и поставени върху едното рамо. И в двата случая получавате гаранция за дълбоко проникване и допълнителна стимулация на клитора от триенето на телата едно в друго, или иначе казано – предпоставка за мощен оргазъм.



Мисионерската поза и нейните различни вариации са източник не само на безкрайно физическо удоволствие, но и са изключително романтични и чувствени пози, които обещават и емоционално сближаване с партньора. Убедете се в това, като легнете по гръб и кръстосате краката си в поза "лотос". Нека половинката ви застане върху вас, разполагайки се между краката ви.

Ако мъжът е изправен, а не легнал отгоре ви, ще има възможност да гали тяло и лице ви, засилвайки усещането за интимност помежду ви.

За разлика от други пози мисионерската също така предоставя и условията за задълбочен зрителен контакт, който също подсилва чувството за емоционално сливане.

Ако любимият ви седи изправен назад, докато прониква във вас в мисионерска поза, той също така може не само да гали тялото ви, но и да стимулира с ръка клитора ви, приближавайки ви все по-убедително към оргазма с главно "О".