Както казва Христо Гърбов в "Улицата", в изневярата има много - има "вяра", но има и "изне". Така и ние понякога се усъмняваме в мъжете до себе си дали ни изневеряват, или просто сме леко параноични. Ето обаче няколко признака, че е много ъзможно вашият любим да не ви е съвсем верен.

Няма го

Не говорим за чисто физическата липса, тъй като той често ще остава да работи до късно. Ще го викат и събота и неделя. Дори, когато е с вас, той няма да бъде там духом. Ще говори по-малко, ще имате чувство, че не ви слуша.

Изведнъж започва да спортува

Записва се на фитнес, дори си купува велоергометър, кростренажор или комбиниран уред за вкъщи. Явно иска да впечатли някой, но това не сте вие.

Има повече разходи

Харчи пари за вечери, забавления и подаръци с другата жена. Ако имате общ бюджет, няма как да не забележите, че все по-често му се появяват някакви непредвидени разходи.

Нов най-добър приятел

Вие познавате неговите приятели и знаете къде ходят и какво правят. Появява се обаче някой нов колега или приятел от фитнеса, с който той започва да прекарва все повече време. Посещават места, които до сега не е посещавал с другите си приятели. Огромна е вероятността това да не е приятел, а нова афера или поне увлечение.

Започва да обръща повече внимание на външния си вид

Изведнъж започва да използва козметика, купува си няколко нови ризи, променя прическата си, а обувките му са като нови. А преди съвсем не се е стараел толкова.

Не ви забелязва

Вие може да си сложите торба на главата и да се разхождате така из дома и той няма за забележи. Психологът д-р Ани Кажина казва, че нейна клиентка ѝ е споделила как по време на вечеря на свещи неин кичур коса се запалил, а съпругът ѝ дори не забелязал.

Намеци от приятели

Често съпругата е последната, която научава новината. Всички колеги, приятели и роднини вече знаят. Може да забележите неловкост в общуването с общите или негови приятели, които или се опитват някак да ви подскажат за бедствието, или просто ви гледат съжалително.

Oбвинения и още обвинения

Изведнъж вие ставате виновна за всичко, което не върви. Дреболии, които преди не са му правели впечатление в характера, навиците и малките грешки в ежедневието, сега го дразнят потресаващо много.

Четете още: Кога изневярата е позволена