Честно казано, въпросът е не как да разпознаем мъжа, който се самоопределя, че е "за много жени", а да не се поддадем на чара му и да паднем като немалко други в клопката му. Ето няколко показателя, че мъжът, с когото имаме някаква закачка, е играч.

Звъни ни и ни кани след час на среща. Ясно е: ние не сме били първият му избор за среща тази вечер, но другата го в отрязала в последния момент. Лошото е, че може да не сме и вторият му избор. А ако ние му откажем, има и още немалко опции. Целта според него категорично оправдава средствата.

Ако срещата не потръгне, приятел ще му звънне по телефона и той ще се извини, че трябва да тръгне веднага, за да помага за нещо. И мъжете се заблуждават, че ние не правим същите номера... Ако обаче му харесвате и мисли, че ще се получат нещата още тази вечер, ще отговори по телефона, че е ангажиран. Тук има и нещо друго - с такъв отказ от друг потенциален ангажимент се цели и да ни внуши, че ние сме по-важни от нещо друго.

Пише ни нещо по месинджър и после изчезва за дълго. Защо го прави? Защото си пише с още много жени паралелно. Не е задължително, разбира се - може да има и друго занимание или работа, но ако написаното от него е отправена покана за кафе/кино, вечеря, много, ама наистина много е вероятно да е отправил същата с copy-paste към още десетина други жени. Това се случва (споделяли са ни го мъже!) по приоритети - от най-готината надолу. Праща на 2-3, чака 10 минути, после на следващите и така, докато някоя се навие.

Оказва се, че навсякъде, където ходим заедно, винаги има по някоя барманка, сервитьорка и/или случайна позната, която му се усмихва. Просто е този тип, който обича да флиртува, умее го и го прави в ежедневието си, дори без да се усеща. А ако е и хубавец, е много по-лесно да му се получат нещата лесно и бързо. И често!

Ако отворите профила му примерно във фейсбук, съвсем случайно се оказва, че 90% от "приятелите" му всъщност са приятелки. Това не е задължително доказателство, че той определено обича да флиртува, но е все някакъв показател. И би трябвало да ни светне една предупредителна лампичка.

Обърнете внимание на историите, които разказва. Ако са свързани често с "една позната", "една приятелка" и "една бивша", логично е да си помислим, че жените в живота му никак не са били малко, а често това означава и че в момента не са.