Как сте, мили дами? Бързате ли с торби пълни с подаръци и опаковки? Браво на вас! Така трябва. Аз си мисля за Коледа. И за вас.

Правите ли секс по Коледа? Дааа, знам, знам. И все пак правите ли? Ако правите – супер, ако не – ами започнете! Ето няколко идейки за коледни секс пози, които да направят празниците още по – приятни :D

Шейната на Дядо Коледа* – без старата си летяща шейна Дядо Коледа ще е загубен. Горкият. Затова няма Коледа без шейна! Ето как:

Легнете по корем на ръба на леглото така, че краката ви да останат във въздуха. Накарайте го да застане прав между краката ви и да хване бедрата ви с ръце. Шейната е готова – бързината и ритъмът на движение зависят от него, но не мисля, че ще имате оплаквания :D За по-голям ефект можете да го накарате да си сложи незаменимата дядоколедовска шапка. Силно препоръчвам да практикувате „шейната“ или преди, или достатъчно дълго след Коледната вечеря. Това си е пътешествие и си има друсане. Не е добре след обилно хранене и 4 чаши вино.

Снежен човек – това е най-простата и най-сложната коледна поза. Изисква огромна доза смелост. Ето как:

Изпивате няколко питиета(препоръчително сладък концентрат, червено вино или ликьор). Хващате любимия за ръката (или за друго) и го извеждате навън. Да, точно така. На -3 градуса по Целзий. Ако има и сняг, ще е идеално. Сваляте възможно най-много дрехи и правите секс, както ви е най-комфортно. Аз лично бих ви предпочел с лице към стената на горска хижа без много, много събличане, ама това е друга тема. Правите бърз секс, като целта е да свършите и двамата, преди да замръзнете. Продължението е задължително гушкане под горещ душ. Хм, ако сте в града, моля скрийте се поне зад трафопоста, защото ако правите секс на пейката пред входа, има опасност да скандализирате комшиите и да ви излезе име.

Jingle Bells – Jingle bells, jingle bells, jingle all the way.
Да, става ви ясно. Jingle Bells, Маколи Кълкин, „Умирай трудно“ и нечовешкото задръстване в мола са гаранция, че Коледа е близо. Този кавър на Jingle Bells ще му стане любим. Ето как:

Накарайте го да легне по гръб на ръба на леглото и да стъпи с двата крака на пода. Ако не си го представяте ще го обясня по просто – половината му дупе да е във въздуха и краката му да са леко разтворени. Така. Възседнете го с гръб към него, едната ви ръка подпряна на единия му крак, а с другата се заиграйте с „камбанките“, като същевременно се движите, както на вас ви е кеф. Jingle Bells, момичета :D Ще му хареса. Подозирам, че ще се наложи да го изпълнявате и на 40 градуса през август. Признавам си, че не съм я тествал, но ми звучи обещаващо.

Опаковка подарък – подаръците също са неизменна част от преживяването по празниците. Не, не съм объркал името на тази поза. Обикновено опаковките са с разни елхички, лъскотийки, еленчета и прочее, но в този случай самата опаковка е подарък. Ето как:

Накарайте го да седне по турски. Ако сте някакви баровци и имате камина и меча кожа насред хола – тогава го накарайте да седне по турски пред камината. Седнете в него и му опаковайте „захарната пръчка“ със себе си, като същевременно обвиете краката си около кръста му, а ръцете си около врата му. Направо го опаковайте целия със себе си. Ето защо името си е вярно. Аз бих предпочел само тази опаковка за всичките си подаръци :D

Лъжички – Няма какво да ви обяснявам. Лъжичките са чувствена поза (макар и леко скучновата извън определено настроение), а не е ли Коледа още един повод да си припомним колко обичаме човека до нас, да си спомним всички хубави мигове, прекарани заедно през последната година, и да изтрием всичко негативно и неприятно. Лъжичките си ги запазете за накрая и ги усетете в цялата им захарно-любовна пълнота. Просто ги почувствайте и се обичайте.

Весели празници, момичета! Мир, любов и спокойствие на вас и любимите ви хора!
*Шейната ми е лично най-любимата коледна поза! ;)

Да кажа, че това е компилация. Не съм измислил Кама Сутра. Айде. До когато там.