След като си поговорихме за звездните мъже, които излизат с по-млади от тях жени, е време да обърнем внимание и на известните дами, женени или излизащи с господа далеч по-млади от тях.

Едит Пиаф

Френската легенда минава под венчилото за втори път в живота си през 1962 година. Тогава тя е на 46, а избраникът ѝ е на 26. За съжаление Едит си отива от този свят само година по-късно.



Ивана Тръмп

Първата съпруга на милионера Доналд Тръмп – Ивана, също е от представителките на нежния пол, омъжили се за мъж десетилетия по-млад. Той се казва Росано Рубиконди и е на 36, когато с Ивана се женят. За справка тогава тя е на 59.

Дали проблемът е разликата във възрастта, не знаем, но е факт, че двамата се развеждат по-малко от година след като минават пов венчилото.



Деми Мур

Актрисата скандализира света, когато през 2005-а, на 43, се омъжи за 27-годишния си колега Аштън Къчър.

Бракът на двмата обаче просъществува само осем години.



Елизабет Тейлър

Красавицата е известна с любовта си към диамантите и мъжете. Тя има 8 брака със седем различни мъже, като един от съпрузите ѝ е Лари Фортенски, който е 20 години по-млад от нея.



Джоан Колинс

Звездната дама се омъжва за Пърси Гибсън през 2002, когато е на 69. Младоженецът е само на 37, но това не пречи двамата да са щастливо женени и до днес.



Мери Тайлър Мур

През 1983 година, 47-годишната тогава Мери, се омъжи за 29-годишния си възлюбен Робърт Левин.



Тина Търнър

През 2013-а певицата се омъжва за приятеля си Ервин Бач, с когото се среща от 25 години, като по време на самата церемония тя е на 74 години, а той на 58.



Дженифър Лопес

Джей Ло излизаше с танцьора Каспър Смарт, от когото е с цели 17 години по голяма, от 2012 до 2014-а. След кратка раздяла двамата отново се събраха средата на миналата година, но отказаха да поставят етикети на връзката си и така и не коментираха дали възнамеряват да минат под венчилото скоро време.