Автор
Woman.bg

Искаш да те доминират в леглото? Ето какво значи това

Човешката фантазия е нещо необятно и изумително, което понякога може да ни зарадва, да ни изненада, дори шокира. Но какъвто и да е ефектът от нашите представи, трудно бихме могли да ги обясним. По принцип е абсолютно нормални хората да си фантазират неща, които дори ги карат да се срамуват. Ако и на вас ви се е случвало да се изчервите от собственото си въображение – поздравления! Вие сте човек! Никога не знаем какво ще отключи фантазиите ни, те идват неканени. Колкото и откачени да ви се струват обаче, не е добра идея да ги пренебрегвате и да ги премълчавате, особено пред партньора си. Истината е, че те могат да заздравят връзката ви и да подобрят сексуалния ви живот, затова не се срамувайте от тях. А ето какво обикновено се крие зад най-често срещаните ни мръсни помисли:

1.Забранената любов

Просто не е възможно да не сте си представяли, че правите секс или само флиртувате с човек, който е забраненият плод за вас – гаджето на сестра ви, вторият мъж на майка ви (да, има такива случаи) или някой друг. Обикновено подобни фантазии ни карат да гледаме в пода от срам, още повече, когато си имаме половинка. Тук е моментът да ви успокоим и да ви съобщим, че подобна фантазия не е равностойна на изневяра и съвсем не означава, че не обичате човека до себе си или че той не ви привлича. Просто забранените неща ни предизвикват и ни карат да ги желаем на подсъзнателно ниво. А може би фантазирате за нещо, което не ви достига във връзката.

2.Подчинение

Ето каква тайна ще ви разкрием за властните жени: те обожават да бъдат подчинени. Дамите, заемащи ръководна позиция на работното място, подсъзнателно си мечтаят за мъж, който да ги доминират в леглото и да бъде безпощаден към тях (намесата на белезници и камшик също е желателна). Може би фактът, че в реалния живот те са тези, които ръководят и наказват подчинените за грешките им, ги кара да фантазират за нещо по-различно в леглото.

View post on Instagram
 


3.Доминирането

Дамите, които прекарват по-голяма част от времето си в грижа за останалите, обикновено имат сексуални фантазии, в които те изпълняват доминантната роля. Партньорът е в краката им и задоволяват единствено и само собствените си нужди.

4.Тройка

Че кой не е фантазирал за тройка? Признайте си, недейте да отричате. Сексът между трима души (понякога дори повече) е може би най-често срещаната сексуална фантазия. А и когато сме във връзка, тази тема е почти задължително да бъде обсъдена. Имате ли представа колко много двойки биха направили нещо подобно? Наистина са учудващо голям брой. Понякога просто си мечтаем да разнообразим сексуалния си живот. А някои изпитват непреодолимото желание да видят как някой задоволява партньора им. Но ако наистина бихте искали да правите тройка, а тя си остава само във фантазиите ви, значи комуникацията с половинката ви куца.

5.Секс с човек от същия пол

Тези фантазии винаги са малко объркващи. Дали не съм станал/а бисексуален/а? Но един сън или моментна фантазия не би трябвало да промени живота ни и убежденията ни в сексуалната ни ориентация. Ако сънувате или за секунда си представите, че се целувате с друга жена, то това съвсем не означава, че ненадейно сте се превърнали в лесбийки. Просто в човешката природа е заложено да бъдем полигамни, а на моменти дори бисексуални. Най-вероятно сте видели хомосексуална двойка да се целува и това е провокирало въображението ви. Няма повод за тревога.

Четете още: Секс за една нощ: Няколко истории от първо лице