Гуен Стефани нарече брака си с Гавин Росдейл „чудо”. Двамата се готвят да отпразнуват своята юбилейна 10 годишнина от сватбата.

Вокалистката на No Doubt мина под венчилото с британския рокаджия на 14 септември 2002 и двамата вече са горди родители на двама сина – 6-годишният Кингстън и 4-годишната Зума.



Двойката съвсем скоро ще отбележи своята „тенекиена” годишнина и Гуен разкри, че бракът й с Росдейл е най-голямото й постижение в живота.



„Това е чудо! Най-голямото ми постижение до момента в живота ми е този брак. Защото е трудно, всички знаем, че е трудно. Бракът е нещото, с което винаги съм искала да се справя успешно. Беше моя мечта. Харесва ми да споделяме едно и също име и да взимаме решения заедно”, сподели звездата пред сп. Marie Claire.



„Нашата връзка е по-хубава от всякога. Сякаш постоянно изучаваме взаимно. Той е невероятен баща, работи здраво... И... никога не спира да ме харесва, което е страхотно. Кара ме да се чувствам щастлива, че някой ме харесва така, както той ме харесва”, допълва влюбената Гуен.