Развитието на новите технологии влияе на различни сфери от ежедневието ни, включително и на сексуалния ни живот.

Убедете се в това като видите 10-те най-нови секс играчки, появили се в резултат от хай-тек нововъденията.

Секс по скайп

Замислете се колко "незабравими нощи" сте прекарали пред компютъра, приказвайки си с приятелка или с гаджето по скайп. После сигурно сте се тръшкали, че не сте спазили режима си за сън. Но какво да се прави - човек не винаги намира достатъчно време за общуване и за секс. При връзка от разстояние можете да ползвате стандартни секс-играчки, снимки и еротични SMS-и от любимия, но има и нещо по-добро.

С помощта на едно устройство ще можете да доставите удоволствие на себе си и на любимия, дори ако се намирате на хиляди километри един от друг. Женската част от комплекта включва вибратор, а мъжката - пръстен за пенис. И двете се свързват с компютър. Остава само да влезете в скайп, да свалите нужните драйвъри и да хванете смело джойстика! Най-хубавото е, че няма да управлявате своята секс-играчка, а тази на партньора. Ефектът на изненада е гарантиран.

Създателите на продукта признават, че не им е било лесно. Първо са пробвали да облекат на любовници-доброволци специални костюми, но тези дрешки се оказали задушаващи и неудобни. Други тестови модели се прикачвали към тялото с кабели и можели да доведат до травми.

Секс в ритъма на музиката

Японците винаги намират с какво да ни изненадат. LoveTrainer наглед е обикновен МР3-плейър, но крие една малка тайна. Плейлистата е подбрана така, че за всеки етап от акта да получите необходимото настроение и дори ритъм. Има мелодии за прелюдия, за развитие, за кулминация и разбира се за фееричен финал. Музиката е съпроводена от подходящи за момента фрази като "по-бързо", "по-силно" - апелите, които обикновено казваме сами. Нали затова е нужна техниката - за да улесни живота на човека? Устройството е снабдено с датчик за пулса на партньорите. За жалост няма брояч за изгорените калории, но имайки предвид развитието на технологиите, очакваме и такъв бонус в близко бъдеще.

Сутрешен секс

Алтернатива на втръсналия ви будилник. Това устройство е различно, никога няма да ви се прииска да го треснете с тежък предмет сутрин, за да го спрете. Британската фирма Gallus et Mulier Limited е произвела вибратор, който можете да настроите да работи по таймер. Той ще ви събуди не с все по-вбесяваща и преди любима мелодия, а с нежното си въздействие. Скоростта и интензивността на вибрациите могат да се настроят индивидуално. Устройството практически не се усеща при носене и стои като тампон - няма да ви попречи да спите или да отидете до тоалетната.

Секс по телефона

Мобилното приложение LovePalz също ще ви улесни, ако искате да правите секс от разстояние. С помощта на Wi-Fi или Bluetooth и специални накрайници партньорите могат да си доставят удоволствие и без да са заедно. Секс-играчките изпълняват ролята на полови органи. Движенията на единия партньор се разчитат от програма и се предават на отсрещната част от комплекта със същата скорост и сила. От вас се иска само да звъннете.

Секс без ограничения

Столът IntimateRider е създаден за хора с ограничена подвижност. Болните с увреждания на двигателния апарат и страдащите от парализа не могат да правят секс или изпитват затруднения в интимната сфера. Това, разбира се, води до сериозен спад в настроението и силата на духа.

Столът е разработен така, че да се движите възможно най-свободно. Оборудван е с редица приспособления за лесна промяна на позата. Тестовете са потвърдили, че използвалите IntimateRider стават много по-устойчиви психически и се борят по-лесно с депресията.

Сексът като игра

Компания XStream3D Multimedia е решила да вложи сексуален аспект в сюжетите и концепциите на компютърните игри. Играта се състои в правене на секс с героите на играта, в ролята на един от тях. За да се доближи виртуалният секс до реалния, разработчиците са платили на истински порнозвезди за използването на техните образи.

Сексът като песен

Този вибратор може да се свърже с iPod или iPhone и ще се движи в ритъма на всяка песен, която си пуснете. Това решение е простичко и забавно, създава добро настроение и развива сексуалната фантазия.

Секс-дирижиране

Прочутите производители на вибратори Lelo са надскочили себе си. Новите технологии позволяват да насочвате секс-играчката, без дори да докосвате нея или пулт за управление! Не си представяме какво точно физическо удоволствие ще получите от това, но със сигурност ще изглеждате впечатляващо, ако мастурбирате, размахвайки ръце.

Секс като с мъж

Или по-скоро като с робот. Разбира се гумените кукли, вибраторите и другите секс-играчки за жени не могат да заместят секса с истински партньор. Но сега много производители работят над създаването на роботи-андроиди. Американците Robotics and Human Engineering Laboratory правят електромеханични скелети. В Токийския университет се разработва синтетична "кожа", способна да предава тактилни усещания. За момента тя "усеща" само натиск, но в близко бъдеще ще придобие чувствителност и към температура и влажност. Най-трудното ще е да се определят общите стандарти - защото и в нормалния живот "идеален секс" се постига трудно.