Две големи грешки, които жените допускат във връзката си

08 декември 2014 | 13:21
видяна 86256
коментари 4

Липса на самочувствие

Не смятате, че сте красива? Трудно ли приемате комплиментите за тялото си? Паникьосвате ли се, когато любимият ви гледа как отивате гола до банята? Свивате се, когато той погалва корема ви?

Четете още: 10 съвета за по-добър сексуален живот

Тези на вид незначителни навици могат да се окажат по-опасни от колкото предполагате, тъй като ниското самочувствие вреди на сексуалния ви живот. Ако не се чувствате секси, явно не ви се прави секс или искате да го правите само на загасени лампи и облечени. Много мъже се чувстват разочаровани, защото намират приятелките си за красиви, но жените са потиснати от ниската себеоценка.

Четете още: Затворени очи по време на секс

Първото, което трябва да направите, за да не позволявате на несигурността ви да навреди на връзката, е да обърнете гръб на несигурността относно тялото ви. Спрете да изтъквате недостатъците си пред мъжа си – нали не искате да го убедите в думите си? Знаем, че на теория е лесно, но се постарайте да се променяте постепенно. Може да започнете от спалнята – ако не искате да го правите на светнато, запалете няколко свещи. Все пак всеки изглежда добре на светлината на свещи.Давате, давате и пак давате

Всички познаваме следния сюжет - момичето, отдало сърцето си на един мъж, но след 3-годишна връзка той заявява, че не иска да остане с нея, само за да вземе за жена някоя "кучка" 3 месеца по-късно. Жените имат способността да се грижат за мъжа до себе си и това ги прави особено щедри. Проблемът идва, когато жената злоупотребява с това, изкарва се мъченица и кара мъжа да се чувства виновен или длъжен. Затова той ще си намери жена, която си има други приоритети и която няма да е ангажирана само с него. Харесва му фактът, че щастието й не зависи изцяло от него.

Четете още: Признаци, че мъжете изневеряват

Ако обичате да угаждате, молим ви, не се променяйте. Просто разберете, че не можете да очаквате усилията да ви вържат в кърпа успеха на връзката ви. Правете нещо само ако го желаете – и не забравяйте да мислите и за себе си.

Още по темата

Коментари

4
  11 декември 2014 | 13:53 отговор
 

За липсата на самочувствие е вярно! Онзи ден мъжът ми ми каза, че съм много красива, а аз му казах "МАМА ТИ ДЕЕЕБА ГОВНО ДОЛНО, ЩО МЕ ЛЪЖЕШ, БЕ, ПАК ЛИ МИСЛИШ ЗА ЛЮБОВНИЦАТА ТИ НЕНКА-ЧЕРНАТА" И го пребих с облегалката от стола.

 
3 ШОП
  11 декември 2014 | 10:55 отговор
 

Сита свиня и доволна жена нема.

 
2 Чичо Пепи
  10 декември 2014 | 13:29 отговор
 

Жена, свиня и кола втора ръка се взимат на късмет!Нищо не може да направиш, ако стоката е гнила!

 
1 глей да ти ареса че нема а те повтарам
  10 декември 2014 | 10:37 отговор
 

"просто разберете" жената е простовато същество и няма как да разбере

 

Добави Коментар

Най-четени