Автор
Woman.bg

Бременната Кристина Агилера с гола фотосесия

Бременна знаменитост на страниците на лайфстайл издание -в наши дни това е нещо толкова често срещано, че вече дори не буди интерес у мнозина читатели. Но бъдеща мама с гола фотосесия, това вече си залужава да се види, особенно ако въпросната разсъблечена звезда е не коя да е, а гласовитата чаровница Кристин Агилера.

33-годишната изпълнителка, която е в очакване на второто си дете, участва в дръзка фотосесия за модното списание V Magazine и красноречиво доказва, че бременността наистина разкрасява жената.

На един от кадрите Кристина позира с годеника си Матю Рътлър, като и двамата не крият страстта помежду си. На друг фотос виждаме бременната певица, облечена в секси прозрачна бяла рокля, а на трети красивата звезда е изцяло съблечена, умело съчетаваща в едно провокация и стил.

Четете още: Кристина Агилера с шокираща торта за бебешкото си парти

Пред изданието Агилера споделя, че през целия си живот се е чувствала комфортно в тялото си. "Като жена, аз съм горда да приема тялото си през всеки етап от живота ми – безстрашна и уверена пред неизвестността, която предлага животът."

Припомняме ви, че Кристина има и 6-годишен син, плод на любовта й с бившия й съпруг Джордан Братман.

Четете още: Кристина Агилера: Карам чудесна бременност