8 грешки, които вредят повече от изневярата

13 февруари 2017 | 12:40
видяна 42196
коментари 5
снимки: tumblr.com

Несъмнено една от непростимите грешки, които човек може да допусне във връзката си, е изневярата. Всъщност обаче има и други действия, които могат да навредят на отношенията с любимия човек.

Научете по какъв начин губим близостта с партньора си, без да предаваме доверието му и как оставяме любовта да ни напусне неусетно.

1.Твърде много вечери „по мъжки“ и „по женски“

Известно е, че за да поддържаме стабилна и щастлива връзка, е необходимо и ние, и половинката ни да разполага с личното си пространство. Прекрасно е да не загубваме контакт с приятелките си, но в същото време трябва да запазим близостта с любимия си човек. Ако имате усещането, че той се среща твърде често с приятелите си и по този начин се отдалечавате един от друг, несъмнено трябва да обсъдите чувствата си, защото в противен случай рискувате да се зародят спорове в бъдеще. 

2.Гледането на порно

Да, гледането на порно може да повлияе и то негативно върху сексуалния ви живот, ако партньорът ви прекалява с него. Разбира се, ако имате подобен проблем, е добре преди да обвинявате половинката си, да се запитате защо той е предпочел да гледа еротика, вместо да я сподели с вас. Понякога гледането на порно при мъжете, когато са обвързани, е признак не само на сексуални, но и на други проблеми във връзката. Най-добрият начин да разберете какво се случва е да поговорите с партньора си и да установите заедно каква е причината той да предпочита порното пред вас. 

3.Липсата на споделяне

Ако някога срещнете двойка, която упорито настоява, че никога не е имала спорове и лоши моменти, знайте че това е лъжа. Всъщност може би има много по-дълбоки проблеми от хората, които се карат често. Добре е да знаете, че конфликтът може да бъде полезен, защото в него се заражда истината. Ако помежду ви има разногласия, е най-добре те да бъдат изречени. 4.Криенето на финансови проблеми от любимия

Никога не крийте финансовите си проблеми от партньора, особено ако живеете заедно.  Всяка връзка се крепи на взаимно уважение и доверие, а когато между вас съществуват подобни тайни, те ги разрушават. Бъдете откровени с любимия си човек и не скривайте неуспехите и слабите си моменти. 5.Контактът с бивши

Макар и да сте убедени в приятелските си чувства или тези на бившия ви приятел, би било добре да се въздържате от чести контакти. Все пак там, където е текло, винаги ще тече. Дори половинката ви да не показва несъгласието си, със сигурност не би била очарована от срещите ви с бившия. 

6.Слабата комуникация

И невъзможността да се разделите със смартфона си дори и само за час. Никога не пренебрегвайте комуникацията помежду ви и не избягвайте приятните разговори с любимия, защото липсата на споделяне, ще доведе до отчуждение. 7.Работохолизмът

Не превръщайте офиса си във втори дом, защото рискувате да се отдалечите от половинката ви, която ви очаква вкъщи. Дори връзката ви да изживява труден момент и да нямате желание да прекарвате много време у дома, се постарайте да разрешите проблемите си и да не бягате от тях. 

8.Криенето на душевен проблем

Не се срамувайте да осведомите човека, с когото споделяте живота си, ако страдате от душевен проблем, защото тайните винаги излизат наяве и то в най-неочаквания момент. 


Коментари

5 Kaydi
  09 март 2017 | 16:22 отговор
 

Great aritlce, thank you again for writing.

 
4
  01 март 2017 | 11:46 отговор
 

 
3 инджин
  15 февруари 2017 | 18:02 отговор
 

Как да го иЗпрата на съпругата си да го прочете

 
2
  14 февруари 2017 | 15:13 отговор
 

Няма такова нещо "заплатите ни отиват на едно място", скрит финансов "проблем" е дори, когато смалиш цената на новите си обувки или се поглезиш в нов ресторант в обедната почивка без да кажеш на другия. При условие, че не давате и фишовете си от заплата, заедно със заплатите винаги можете да си отделите пари.

 
1
  13 февруари 2017 | 14:18 отговор
 

"Никога не крийте финансовите си проблеми от партньора, особено ако живеете заедно." - кой идиот го е писал това?! дори и да не сте семейна, моме, то сигурно сте имали семейство и сте била в ролята на дъщеря на майка си и баща си... е, във вашето семейство оставали ли са скрити финансовите проблеми? или най-вероятно сте нямали такива? хм!

 
 
Силвия
13 февруари 2017 | 15:40

Здравейте, аз не съм момето, но явно вие все още живеете в ролята на дете на родителите си. Да, остават скрити финансови проблеми в семейството, хазартни зависимости и ред други такива, които се разбират доста късно и са вреда за всички. Сайтът е доста по-разумен в момента и е само за поощрение!

 
13 февруари 2017 | 20:15

Не знам вие, Силвия, в какво семейство сте живяла, но аз съм абсолютно съгласна с госпожата по-горе. Не виждам как ще останат скрити финансови проблеми при положение че нормалното в едно семейство е всички пари да са общи. Поне в семейството на моите родители и сега в моето със съпруга ми заплатите ни отиват на едно място и парите са семейни. При това положение единствения вариант да не знам за финансови проблеми е ако се взимат заеми примерно, въпреки че аз не виждам и това как ще остане в тайна.

Добави Коментар

Най-четени