Автор
Woman.bg

6 здравословни причини да обичаме оралната любов

Всички обичаме да правим това, което ни носи не само удоволствие, но и многобройни ползи за здравето – секс. Известно е, че традиционният полов акт ни прави щастливи, допринася за цялостното ни здравословно състояние, помага ни да преодолеем стреса, дори и да се лишим от някой-друг излишен килограм. Всички обичаме да правим секс, но някои често пренебрегват оралната част от забавата. Това е голяма грешка и то по много причини. Първо: мъжете обожават тези ласки и ако дълго време бъдат лишавани от тях, то те няма да са напълно щастливи. Освен това, оказа се, че е изключително полезно да даряваме любимия си с орална любов. Предстои да ви изброим 6 факта в подкрепа на това твърдение:



1.Подмладява ни

Не се шегуваме. Може би знаете, че семенната течност е полезна за кожата и дори се използва за направата на някои подмладяващи кремове. А щом козметиката е признала това невероятно качество на „мъжкия продукт“, кои сме ние, за да го отричаме?

2.Намалява риска от рак на гърдата

Доказано е, че дамите, които практикуват орален секс най-малко два пъти седмично, са много по-малко застрашени от развиването на рак на гърдата. Този факт отново се дължи на химикалите, които се съдържат в спермата. Именно те спомагат за предотвратяването на тази болест.

3.Намалява сутрешното гадене при бременните

Ако изпитвате онова ужасно сутрешно гадене, то трябва да знаете, че решението е много, много близо до вас. То се намира в партньора ви, само трябва да го предизвикате. Известно е, че семенната течност действа успокояващо за бременните, тъй като внася хормонален баланс.



4.Подсилва паметта

Ако доставяте на мъжа си удоволствие чрез орална любов често, навикът ви да забравяте, просто ще изчезне.

5.Подобрява съня

Имате проблеми със съня? Значи правите много малко орална любов. Тя е най-доброто сънотворно, което бори стреса и ви кара да се отпуснете.

6.Предпазва мъжете от рак на простатата

Все пак, да помислим и за любимия си. Трябва да знаете – колкото повече еякулира един мъж през живота си, толкова по-малък е рискът да се разболее от рак на простатата. Затова грижете се за мъжете си често, изисквайте същото и от тях.

Четете още: Ръководство за секс по време на цикъл