Автор
Woman.bg

5 пози за зимен секс, които са идеални за под завивките

Несъмнено сексът е един от най-приятните начини да се затоплим в мразовитото време, но той съвсем не е толкова лесен, особено ако имате проблем с ниските температури.

Много от нас предпочитат да го правят под завивките, което невинаги е много секси, но е удобно. Освен това е трудно да предизвикаме либидото си, когато сме изтощени от лошото време навън. Днес ще ви предложим някои пози, които са идеални за под завивките и ще разнообразят секса.



На лъжичка

Едва ли има по-удобна поза за под завивките от лъжичката. Прекрасна възможност да се прегръщате непрестанно с любимия си и да установите пълноценен интимен контакт.

Сгушената ездачка

Съгласни сме, че когато навън е студено и тъкмо сте се стоплили вкъщи, последното нещо, което ви се иска, е да бъдете отгоре. Но имаме чудесна алтернатива на „ездачката“ за вас. Застанете върху партньора си и седнете, както обикновено. Наведете се напред и се облегнете на лакти. По този начин ще запазите идеята на позата и в същото време ще е много по-лесно да задржите завивката върху себе си.

Лотус

Това е една от най-романтичните пози, които си заслужава да запазите през зимата и която определено ще ви сгрее. Какво по-хубаво от това да сте сгушени в половинката си и да си доставяте взаимно удоволствие? Тази поза също така е чудесна за под завивките, докато загреете.

Гореща кучешка

Кучешката поза вероятно е любима на много от вас, но тя не е най-доброто решение, когато ви е студено. Затова опитайте зимната й алтернатива – горещата кучешка. И вие, и партньорът ви трябва да застанете на две ръце и два крака. По този начин ще можете да се завиете и да се сгреете. Освен това в тази поза вие имате чудесната възможност и да помързелувате.

Добрата стара мисионерска



Перфектната поза за всякакви условия, най-вече за през зимата под завивките. Единственото, което партньорът ви трябва да стори, е да се завие хубаво така, че завивката да не се изхлузи от раменете му. А вие също имате възможността да прикрепяте завивката.

Четете още: Секс за една нощ: 5 невероятни женски истории