Автор
Кристина Кирова

5 грешки, които той прави в леглото

Факт е, че ние жените можем да прекарваме часове на по чаша вино, дискутирайки последното си сексуално преживяване. Обект на разговорите ни по женски често са били гафовете, които господата допускат по време на секс.

Кои са най-често срещаните грешки, които ни правят впечатление и как понякога нещо малко може да провали настроението ни за секс?

1.Занижената хигиена

Със сигурност на много от вас се е случвало да бъдат с някой очарователен спретнат мъж със стегнато тяло, с вкус към модата, с лъскава кола, а парфюмът му да се усеща 5 минути след него, но влизайки в апартамента му да бъдат разочаровани от гледката – купчини непрани дрехи, разхвърляни вещи, множество неизмити чаши в мивката и какво ли още не. За съжаление някои мъже просто обичат да се грижат единствено за външния си вид, но са немарливи към дома и околната среда.

2.Ненужна агресия

Макар и да не е присъщо за примерния джентълмен, много мъже проявяват агресия, когато имаме нужда от нежност. Това отношение често предшества изречението, което никой не би желал да чуе точно в леглото - "Ох, не така!“.

3.Липсата на инициатива

Която може да бъде също толкова убиваща страстта, колкото и прекалената агресия, която споменахме преди малко. Всъщност, ние дамите, като че ли по-често допускаме тази грешка, но е някак изнервящо, когато мъжът не е достатъчно активен, а на нас ни се иска да направим преживяването по-страстно.

4.Когато той отказва да ни поговори на френски

Повечето мъже настояват да получават френска любов, но много малко от тях са склонни да ни "връщат услугата“. Може би това е една от най-често срещаните грешки, които представителите от мъжкия пол правят в леглото. Господа, ако четете това, поправете се! Ние не заслужаваме по-малко от вас.

8 неща, които зрелият мъж никога не прави

5.Предмет на бившата му вкъщи

Истински убиец на страст! Само си представете: ще прекарате прекрасна нощ с половинката си или просто с много привлекателен мъж, когото сте срещнали наскоро. Подготвяте се, искате да сте перфектни, влизате в апартамента му, всичко е чудесно. Пиете вино, говорите си, смеете се и вече се запътвате към спалнята. В леглото сте и ненадейно забелязвате снимка на красива жена, която очевидно не му е сестра или братовчедка. Не е приятно, нали? Каквито и да са очакванията ви за бъдещите ви отношения, едва ли бихте искали да се отдавате на страсти, докато някоя бивша половинка ви "наблюдава“.