На мъжете им трябва малко, за да бъдат трайно впечатлени. Всъщност, трябва само да владееш някои дребни трикчета, за да се превърнеш в негова любима.

Всеки мачо е различен, но според различни анкети има някои неща, по които повечето представители на силния пол си падат.

Ето ти кратък списък с няколко неща, които наистина биха зарадвали любимия ти:

Гледай мач с него

За футбол става дума, разбира се. Или за някакъв спорт, на който той е почитател. Е, снукъра (игра, подобна на билярд) може и да ти е малко скучен, но от една среща с любимия спорт на гаджето ти няма да ти стане нищо, гаранция.

Хем ще имаш възможност да научиш повече за правилата на играта, хем ще му доставиш удоволствие.

Единственото условие е да не нарушаваш правото му да види всичко, което означава, че внезапния пристъп на любовни обяснения или целувки може да почака.

Специален подарък – билети

Нищо няма да го зарадва повече от любимия му спорт на живо, при това с теб, или концерт на банда, която го кара да настръхва от емоции.

С подобен подарък определено ще го спечелиш само за себе си.

Остави следа

Едно забравено бижу, шал, ухаещ на парфюма ти, или секси бельо ще му напомня по един особен начин за присъствието ти в неговия живот.

Така хем ще му напомняш за себе си, хем ще очаква с нетърпение да се видите отново.

Палави съобщения

Няма мъж, който да не се възбужда от лични послания с еротичен заряд. Това го кара да се чувства значим и безкрайно желан, а и да тръпне до следващата ви среща.