Повечето жени обичат да казват, че познават добре мъжете, но това е далеч от общоприетата истина. В следващите редове можете да разберете, че по много въпроси сте грешали.

1. Мъжете предпочитат големи гърди пред малки. Не съвсем, по-скоро им е приятно да наблюдават напращял бюст. А и все пак трябва да живеят с жена, а не с гърдите й. Затова за тях е важно спътничката в живота им да е надарена не само отпред, но и да има добър характер.

2. Обожават глупавите жени, за да могат да ги манипулират по-лесно. Напротив предпочитат умни, образовани и уверени в себе си дами.

3. Мъжете искат да се чувстват свободни. Напротив - за повечето идва момент, когато искат да създадат семейство. Господата си признават, че обичат да чувстват близостта на половинката си и мечтаят да създадат деца.

4. Сексът за една нощ е стремежът на почти всички господа. Не може да бъдем толкова категорични, защото към неангажиращите връзки се причисляват и представителките на нежния пол. Проучване показва, че има не малък процент мъже, които не се интересуват толкова от секса. Затова по-важно е да разбереш, че по правило мъжете (както и жените) искат да се забавляват и да се отдадат на случаен сексуален контакт само в определени периоди от живота си.

5. Мъжете нямат биологичен часовник... Напротив! С възрастта репродуктивната им система се влошава. Естествено, женските и мъжките биологични часовници работят по съвършено различен начин. При жените в определена възраст нивото на естрогена рязко спада – това е неизбежно. А спадът на нивото на тестостерона при господата започва след 25-тата година, но нивото на половите им хормони никога не пада толкова рязко, както при жените.

6. Мъжът ще изгуби уважението си към жената, ако тя се съгласи да правят секс на първа среща. Доста от жените се притесняват от по-близък контакт с избраника си точно поради тази причина. Според мъжете обаче сексът (независимо на коя среща) няма отношение към уважението. По-важно е как жената се държи, какво говори, какво споделя, отколкото дали е от по-трудните или от по-лесните.

7. Мъжете бленуват за секс с приятелка. Не всички, въпреки че мнозина твърдят, че не съществува приятелство между мъж и жена.

8. Той предпочита блондинките. Като цяло цветът на косата не е фактор при избора на силния пол. За модерната жена не е проблем да боядисва косата си и да експериментира с визията си, за да задържи интереса на мъжа

9. Когато мъжът си хареса партньорка, той трябва да я ухажва и преследва, докато не спечели вниманието й. Това обаче съвсем не означава, че мъжете обичат този процес, те просто нямат друг избор. Естествено много от тях само чакат удобен момент да заговарят непознати дами по улицата или в някой бар, използвайки чар и правейки се на кавалери. Но когато въпреки всички усилия бъдат отрязани, това никак не им е приятно. Според мъжете понякога и жените трябва да поемат инициативата.

10. Размерът на стъпалата е равен на размера на пениса. Няма никакви научни доказателства за подобно твърдение. Също така големината на носа и ръцете, не доказват подобни данни. Това си е просто градска легенда разпространяваща се сред поколенията.

11. Мъжете се страхуват от независими жени. Може би много от тях наистина се чувстват застрашени от по-силните дами, но това съвсем не отговаря на истината за всички представители на мъжкия пол. Един самоуверен мъж би се чувствал изключително горд с една успяла и независима жена до себе си.

12. Те не могат да симулират оргазъм. Да, ама не! Очевидно е, че е по-лесно на мъжа да фалшифицира оргазъм, когато е с презерватив, но даже и без него може да го направи.

13. Мъжете харесват еротичното бельо от сексшоп. Жените хитруват, когато казват, че купуват ажурни чорапи, за да зарадват "половинката си". Но всеки мъж ще каже, че голата жена е много по-красива от неголата. А на сутринта след бурна нощ, няма да си спомнят дори какъв цвят са били бикините й.

14. Обичат девствениците. Напротив, господата се притесняват от тях, особено, когато осъзнават, че са отговорни за половия старт на друг.

15. Ако той мастурбира, значи не ме иска. Не е вярно. Този факт е свидетелство за това, че мъжът има сексуално желание (сексолозите смятат, че това е по-добре, отколкото неговата липса изобщо). Ако жената приеме този факт, тя винаги ще има шансовете да получи секс. В някои от случаите просто е нужно да се обсъди с партньора какво не му достига.