Автор
Ива Петрова

10 неща, за които не бива да лъжете мъжете

Всички знаем, че е лошо да се лъже. Особено пък ако лъжем любимия си човек. Но на жените понякога им се струва, че ако премълчат или недоизкажат нещо, това няма да доведе до негативни последици. Може и така да стане, но запомнете, че за описаните по-долу 10 неща е по-добре никога да не лъжете мъжете.

1. За тревогите си.

Ако нещо ви безпокои, не се преструвайте, че всичко е наред. Вашият партньор има правото да знае какво изпитвате. Нещо повече – той може да намери нужните думи, за да ви успокои!

2. За възрастта си.

Не се знае кой от кавалерите ви ще стане ваш спътник в живота, така че не си заслужава поначало да се изкарвате лъжкиня. Ще му кажете,че сте на 25, но какво ще правите, когато той разбере, че сте на 29? Той ще разбере, че сте способни да го излъжете.

3. За спорта.

Ако не поддържате тялото си, по-добре си го признайте. Независимо дали имате излишни килограми или не, не си заслужава да си измисляте спортно хоби, с което всъщност не се занимавате.

4. За предишните ви връзки.

Запомнете го, партньорът ви има правото да знае всичко за интимния ви живот, защото вече сте едно цяло. Не е нужно да описвате миналото си твърде ярко, но можете поне честно да си кажете колко партньори сте имали досега.



5. За готварските ви способности.

Това е като лъжата за възрастта – ако излъжете, рано или късно истината ще излезе наяве. И ще се почувствате адски неудобно!

6. За представите ви за брака.

Това е деликатна тема, но ако сте наясно, че партньорът ви е готов някой ден да се ожени за вас, имате пълното право да не премълчавате мислите си за съвместния живот след сватбата. Само не се престаравайте!

7. За своето отношение към приятелите му.

Тук бъдете внимателни, защото за мъжете приятелите имат огромно значение! Ако не можете да обясните защо един или друг човек не ви харесва, по-добре си замълчете. Но ако имате железни аргументи, споделете ги тактично с любимия си. Не ставайте лицемерка.

8. За това как възприемате поведението му с други жени.

Не е нужно да правите сцени на ревност, просто винаги му казвайте какво ви притеснява. Ако виждате, че партньорът ви „кокетничи“ твърде много, спрете го навреме. Той трябва да знае кое поведение е неприемливо.

9. За вашите контакти с бившите ви партньори.

Ако сте запазили приятелски отношения с някой от бившите си, вашият настоящ партньор трябва пръв да разбере за това!

10. За истинското ви аз.

Никога не се опитвайте да се правите на такава, каквато не сте. Покажете на любимия си своите силни и слаби страни. Ако ви обича, ще ви приеме такава, каквато сте!

Ако искате да имате трайна и базираща се на взаимно доверие връзка, последвайте тези съвети. Бъдете искрени и честни с половинките си!