Автор
Woman.bg

10 ерогенни зони при мъжа, които ще го доведат до екстаз

Искате да го възбудите до припадък и да го доведете до пламенен екстаз в леглото? За тази цел е достатъчно да знаете ерогенните му зони, които да стимулирате с цялата си чувственост, на която сте способни. Бъдете сигурни, че това ще го размаже от наслада и неистово удоволствие.

1. Долната част на кръста

Това е зоната, която ще възбуди мъжа по възможно най-бързия и лесен начин. Достатъчно е да приближите устни, да го докоснете с тях нежно, после да прокарате бавно пръсти и отново да го целунете. Завършете с език и това ще го подлуди.

2. Тестисите

Мъжете обожават ласките там, така че не ги подминавайте по време на любовната прелюдия. Стимулацията в тази област подсилва още повече у мъжете удоволствието от оралната любов.

3. Любовната пътека


Ако се чудите какво е любовна пътека, това е линията между пъпа и пубисната кост. Поставете дланите си върху стомаха му и започнете да правите кръгообразни движения – отначало по-бавно, а след това по-бързо. Бавно спускайте дланите си към члена му. Колкото по-бавно, толкова по-добре. Бъдете изключително нежна. Това ще го доведе до умопомрачение.

4. Дланите

Поемете дланта му в ръцете си и с нежни докосващи движения започнете да я галите с връхчетата на пръстите си. Повторете същото с езика си. След дланта преминете към пръстите му, след което отново се върнете към повърхността на дланта му. Цялата тази закачка с ръцете му ще предизвика неистовото желание у него да ви сграбчи и обладае с цялата си страст.

5. Зоната между долната устна и брадичката

Един от най-добрите начини да възбудите партньора си е да докоснете дъгичката, която се намира в зоната между брадичката и долната устна.

6. Зърната

Не си мислете, че зърната на мъжете са по-малко чувствителни от тези при жените. Милувките с устни и език върху тях ги подлудяват. Ще му доставите още по-голямо удоволствие, като междувременно спуснете едната си ръка надолу по тялото му и се спрете върху члена му.

7. Бедрата

Бедрата са особено чувствителна област и при мъжете, особено от вътрешната част. Те са особено важна заигравка от френската любов.

8. Скротумът

Наричат това съкровено кътче мъжката G-точка.То се крие между тестисите и ануса. Стимулацията му с пръсти и език побърква мъжете.

9. Трицепсите

Тази така мъжествена и възбуждаща жените част от мъжкото тяло е и една от най-силно изразените ерогенните зони при мъжете. Те просто се разтапят, когато жените ги целуват там.

10. Меката част на ухото

Това е кътчето, което най-лесно можете да възбудите партньора си. Достатъчно е го да захапете нежно и да заиграете с език по него.

Четете още: 10 от най-чувствените секс пози в Кама Сутра