Вкусен омлет с гъби

13 януари 2015 | 13:12
видяна 2335
коментари 0

Необходими продукти:

2 яйца
2 супени лъжици мляко
20 гр. гъби
30 гр. шунка
1 супена лъжица масло
1 щипка бакпулвер
сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

1. Разбийте двете яйца в една купа.
2. Добавете бакпулвера и разбърквайте докато набъбне.
3. Изсипете млякото в яйчената смес и добавете сол на вкус. Разбъркайте.
4. Загрейте тигана на умерен огън и разтопете маслото. Изсипете яйчената смес.
5. Изчакайте няколко минути, докато яйцата се изпържат и поставете в средата шунката и гъбите.
6. Наръсете с малко черен пипер за вкус.
7. Прехлупете и извадете омлета от тигана.

Четете още: Неустоимото френско изкушение

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?