Необходими продукти:
30 мл доматено пюре
3 с.л. брашно
1 глава чесън
4 моркова
2 глави лук
550 г свинско месо
180 г гъби
2 дафинови листа
2 бахарчета
сол
червен пипер
черен пипер
Начин на приготвяне:
Месото се нарязва и се изпържва заедно със нарязаните гъби.
Прибавя се нарязаният лук, който се изпържва с червения пипер и солта.
Залива се с вода и се оставя да поври 10 минути.
След това във водата се прибавят нарязаните морковите и чесъна. Оставя се да поври на тих огън.
След като всичко се свари се прибавя черен пипер на вкус и доматеното пюре.
Накрая от брашното се прави кашичка със студена вода, която се прибавя към ястието за да се сгъсти.