Солени мъфини с кашкавал и гъби

02 февруари 2018 | 10:55
видяна 834
коментари 0

Необходими продукти:

2 ч.ч. брашно
100 г кашкавал
1 ч.л. сода
200 г кисело мляко
30 мл олио
2 яйца
80 г гъби

Начин на приготвяне:

В купа се разбиват яйцата, добавят се олиото и киселото мляко, с предварително прибавената сода, за да шупне.

Добавят се кашкавалът и гъбите. Последно се добавя брашното.

Разбърква се на ръка и се изсипва във формички за мъфини.

Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса, около 20-25 минути.

Коментари

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?