Свети Валентин е съвсем скоро, затова бързаме да ви покажем една изключително лесна, но много ефектна рецепта, с която да зарадвате любимия си.

Необходими продукти

кренвирш
яйце
растително масло

Броят на кренвиршите и яйцата е в зависимост от това колко броя сърца искате да направите. За едно сърце са ви нужни един кренвирш и едно яйце.

Начин на приготвяне:

Нарежете кренвирша на две, но не до края, оставете едното му връхче неотрязано. Оформете го като сърце и защипете двата края един за друг с клечка за зъби.

Сложете полученото сърце в нагорещен тиган с растително масло или друга мазнина по ваш избор. В средата на сърцето разбийте едно яйце и гответе до готовност на яйцето.

Сервирайте със зелена салата или с варени картофи.