Автор
Woman.bg

Rebel отговаря на читателка, която държи да й плащат сметката

Скъпи дами, ето първия въпрос към Rebel от читателката Роза:

Скъпи Rebel,

Винаги съм харесвала мъже с истории, не такива с яхти, Мазератита или вили на Акапулко. И да ти кажа - тези с яхтите са големи сладури, но е много по-забавно да излизаш с гумаджия, например. Гаранция.
Никога не съм правила разлика в това какъв е един мъж, защото удоволствието от секса е нещо, което не мога да заменя за нищо на света.
Напоследък обаче, все по-често, влюбена до уши ... в един момент се оказвам силно пресъхнала. Само една глупост да чуя или да усетя ниско ниво откъм мъжката страна - веднага бягам. Това, както казва Еклисиаст, ми носи хем мъдрост, хем печал. Голяма.
Какво да направя, че да върна пак оная секси визия, която имах за света, преди. Иска ми се понякога да не ги оставям да говорят. И за Бога, когато не ми платят сметката - буквално полудявам.
Права ли съм или просто балканският ми манталитет е по-силен отколкото трябва ???
П.С. Добре, как да го целувам там долу до забрава, ако не поръча добро вино и не го плати. Пия и бира. Евтина. Но държа на жеста. Честно.

Очаквам мнението ти,
Роза

Ето и как й отговори той:

Скъпа Роза,

Ако трябва да ти отговоря кратко и ясно ще е лесно – върни времето назад и изтрий опита, който имаш. Най-вероятно ще ти е пак така забавно, интересно и секси. Ако успееш, моля те, информирай ме как :)

Но нека поразсъждаваме. Влюбваш се до уши, но емоцията ти изчезва яко дим, когато проговорят. Ще приема „говорят“ като метафора за цялостното им присъствие и отношение, което очевидно не е джентълменско или поне такова, каквото ти изискваш към себе си.

С риск да ме намразят много хора ще кажа, че джентълмените са на изчезване. Жените ги унищожиха. Останали са малко, а и те се прикриват. Преструват се на простаци, не отварят врати, не дърпат столове, не подават връхни дрехи, не плащат и сметки. Защо ли? Може би, защото от другата страна няма кой да се усмихне и да каже „Благодаря“, или да изчака да му издърпат стола в ресторанта, или да му отворят вратата... Някак самото време се извъртя, а и ние с него. Мъжете май се нагледахме на жени, които очакват да си само портфейл, вибратор и шофьор. И всички(май едновременно) решихме, че жените са такива и си казахме „Абе я си...“ и започнахме да се държим по същия начин. Дано сме се объркали.

Как да върнеш секси визията за света наистина не знам. Придобила си опит, който не може да изтриеш. Опитът е чудесно нещо, но с него идва и разбирането и ужасяващо точната оценка за човека отсреща. Виждаш началото и знаеш какъв ще е краят. Пълна отврат :) Оглеждай се за по-интересни гумаджии – джентълмени и малко повече търпение към останалите. Разбий им прикритието(не е трудно) и ще получиш това, което търсиш.

Дали си права да лудееш за сметките? Мисля, че да. Все пак отношенията винаги вървят в двете посоки. Ако искаш една жена да се почувства като принцеса, ще трябва да се държиш като принц. И обратно. Конкретно за сметките имам особено мнение след първите 6-7 срещи(което може би някога ще споделя), но има милион други жестове, които един мъж може да направи за една жена.

Поздрави,

Rebel