Автор
Rebel

Една жена, която все е в графата прекрасна, но резерва

Какво попита Rebel Диана:

Прочети повече на: https://woman.bg/rebel-otgovarya/veche-sa-razdeleni-a-tya-vse-oshte-go-sunuva.52333.htmlКакво попита Rebel Диана:

Прочети повече на: https://woman.bg/rebel-otgovarya/veche-sa-razdeleni-a-tya-vse-oshte-go-sunuva.52333.html

Какво попита Rebel Ева:

"Здравей, Rebel!

Първо искам да ти кажа, че ти си такава свежа глътка въздух, че благодаря на Господ, че те прати, за да ни отърве от скуката на женските сайтове. Пиша ти в момент на голямо разочарование и афект. Аз съм една 25-годишна мацка, казваща се Ева, образована и смея да кажа прилично естествено красива. Нескромно ще кажа, че съм пич и се пробвам да разбера всяка душа, доверила ми се за съвет или любов.Като по-малка се взимах доста насериозно и следвах моралните норми, което не ми носеше кой знае какви удоволствия от живота, но така бях възпитана. След време му отпуснах края, сложих маската на оптимизма и казвах на всеки да живее както иска живота си. Всичко дотук е прекрасно, но има един голям проблем! И в двата случая аз не знам какво правя, но привличам мъже, които страшно много ме харесват по техните думи както външно, така и като човек, като любовница, но никога като жена, с която да споделят живота си като двойка. Имала съм 2 "сериозни" връзки които завършиха по един и същи начин, много ме харесвали, но не могли да са с мен. Но всичките след мен си намират вече достойните за тях жени, които по нищо не ме превъзхождат. Дори обратното.

Но аз продължавам да съм в графата „много добра приятелка, много добра любовница, но няма да се обвързвам с нея“. Чувства винаги е имало. Последното ми горчиво изживяване е с по-голям от мен мъж, преживяваш бившата си, с който се познаваме от много години. Всичко започна като секс, премина през секс и лафче, до секс и разговори по цяла нош и така 8 месеца. И се оказа, че пак не съм достатъчна. И пак не ставам за серизона приятелка. Не съм кучка. Била съм кучка. Всякак не върви. Никак не ме искат като гадже. Не мога да разбера какво не ми е в ред. Та моля те кажи ми, какво не ми в ред, та все съм в графата прекрасна, но резерва. Аз съм лоялна, пазя тайни и не съм кифла. Наивна съм що се отнася до човешката доброта и съм човек, държаш на доброто сърце много повече от всичко друго. Подбирам яко мъжете си, но накрая все се оказва, че не съм подбрала както трябва.
Rebel, защо мъжете не ме искат за гадже? Или по-точно какво е идеалното гадже и защо не се вписвам в изискванията?

Поздрави,

Ева"

Ето го и отговора на Rebel:

"Здравей Ева,

Някакви по-лесни въпроси не можа ли да измислиш? :D

С две думи - мисля, че ти се поставяш в такава позиция. Не знам защо и как, но явно не подбираш особено добре мъжете си. Не се сърди, не искам да те обидя.

Ок. Поеми въздух, защото започва гмуркането в същината на въпросите и разкриването на тайните на Вселената.

Преживяването на бившата винаги е сериозно. Мъжете обикновено го приемат тежко, особено ако са инвестирали истински емоции и усилия във връзката. Сириъс шит, един вид. За някои мъже това не важи, но те са друга група и въпреки че жените често се озовават точно при тях, ще пропусна коментарите. Много от нашия вид често търсят спасителен пояс, който да им върне загубеното мъжко самочувствие и се захващат с жени, които си струват и биха били подходящи за връзка, но целта, за съжаление, далеч не е това. Понякога се случва от такива "спасявания" да излезе нещо наистина хубаво, но е твърде рядко.

Надявам се, че под "любовница" имаш предвид сексуален партньор, а не буквално любовница. Ако си или си била нечия любовница, моментално ти отнемам една червена точка. Това не го разбирам. Някакъв случаен секс за една вечер бих могъл, но любовница - съвсем не.

Какво е идеалното гадже?! Ева, ти сериозно ли? Ако знаех отговора нямаше да съм сингъл. Чакай да се постарая.

Идеалното гадже в цифри:

1.100% свободна комуникация - жизненоважно условие, не започвам случайно с него. Никакъв шанс за нищо, ако не можете да си кажете всичко.

2.2% по-умна от мен или 60% по-добра от мен в областите, които съм слаб. Аз обичам да ме предизвикват интелектуално, моите приятели също. Вярвам, че мъжете, които си струват, биха имали подобно изискване. Разбира се, и 2% надолу е ОК. Тогава аз ще я предизвиквам. Искам да кажа, че равностойният интелект е важен. А ако е добра, там където съм слаб - безценно.

3.1 000 0000 единици ентусиазъм в секса - не, че не съм се мъчил и с ММЗП-та. О, мъчил съм се. Една съживих( изключително съм горд със себе си). Без ентусиазъм всичко бавно и сигурно върви към неизбежен провал.

4.27% над средното ниво на ангажираност - много жени стават доста пасивни, когато "официално" са във връзка. Това е пълен абсурд, естествено, защото не съществуват статични връзки.

5.48 - 60 килограма - това е тъпотия, много ясно, но по-пухкавите дами нямат интерес към мен. Ако трябва да съм сериозен бих казал, че по-скоро държа жената да има поне някаква физическа култура.

Ева, ти си идеалното гадже! Всяка от вас е. Не за мен, защото аз съм изпята песен, а по принцип. Усещам, че си падаш по мъже, които имат лека нужда от спасяване или лекуване. Не само от бившата, а изобщо. Мисля си, че ти ги лекуваш и те отлитат. Не твърдя, че съм прав, но така те усещам. В това няма лошо, всъщност е много хубаво. Помисли върху това и опитай с някой, който няма нужда от лечение. Убеден съм, че Той ще се появи.

В разочарованието също няма нищо лошо. Понякога трябва да се разочароваш от цял един пол, за да го видиш в по-добрата му светлина. При мен е така. Или поне така си въобразявам.

Благодаря за милите думи. Пиша от плажа и пощата се разнася от тоя с царевицата, затова по-бавно стигат отговорите.

Поздрави,
Rebel"