Лято е, температурите са високи, а емоциите - дори повече. И е съвсем логично ако още не сме свършили това, вече да започнем да си правим планове за плажове. Ето няколко предложения от нас, които са наистина впечатляващи и ви пожелаваме да посетите поне едно от местата това лято.

Ибиса, Испания

Ибиса е популярна по цял свят със своите клубове, привличащи купонджии от цял свят, които искат да слушат най-новата и най-силната музика и да танцуват на плажа цяла нощ.

Саут бийч, Маями

Саут бийч е един от най-популярните плажове в САЩ, известен със своята архитектура в стил Ар Деко, гей общността и буйния нощен живот. На плажа има няколко открити луксозни бара, които граничат с луксозния плаж като Nikki Beach и Mansion.

Уайт бийч, Боракай, Филипините

Уайт бийч в Боракай е известен с лудите си партита. Нощем плажът се превръща в огромнa арена за веселба с невероятни танци с огън, фойерверки и жива музика, диджеи, пускащи хаус музика, и партита по цяла нощ.

Ниси бийч, Агия Напа, Кипър Cyprus

Ниси бийч редовно е домакин на партита с пяна, конкурси по бански и необуздана тълпа, която обожава да пие и танцува на музиката на известни гостуващи диджеи.

Кута бийч, Бали, Индонезия

Хиляди почитатели на партитата се стичат към Кута бийч всяка година. Това е място номер едно за забавления на острова.

Псару бийч, остров Миконос, Гърция

Псару бийч на остров Миконос е по-малко известно място за партита, но това не означава, че партитата там са по-малко буйни. Хората, които посещават този плащ, са почитатели на силната хаус музика, на която танцуват от ранния следобед до изгрева на слънцето на следващия ден. Тогава всичко това се повтаря отначало.

Четете още: Десет причини да посетите Рим