Най-горещите дестинации за 2017 г.

05 февруари 2017 | 12:43
видяна 15886
коментари 1
снимки: travel.aarp.org, sofitel.com, cookiesound.com, stmarysparishbanff.ca, paradaiseintheworld.com, colliers.com, eupedia.com

Първият месец от новата година вече е зад гърба ни – време е да плануваме почивките си и да обърнем внимание на хитовите дестинации за 2017-а.

Ако сте страстни пътешественици, трябва да посетите поне едно от следните екзотични места:

1.КолумбияИ по-специално Картагена и Меделин. Прекрасни кътчета, подходящи за обиколка с каяк. Освен това според проучвания в тези градове има най-малко престъпност.

2.Мексико ситиЕдин от най-космополитните градове в света, които предлагат красота, разнообразие и екзотична храна. По улиците на Мексико сити ще имате възможността да се насладите на архитектурата и да посетите музея на Фрида Кало.

3.ПортугалияПортугалия е сред най-предпочитаните хитови дестинации за тази година. През изминалата година броят на туристите там се увеличили с 22% и се очаква през 2017-а да се повиши още. Смята се, че „горещите точки“ ще бъдат Алгарв, Порто и разбира се Лисабон.

4.КубаСпоред проучвания туризмът в Куба се е покачил със 191% през последната година. Екзотично място, което заслужава вниманието ви, дори след като Фидел Кастро вече го няма!

5.Вирджинските островиПрез 2017-а се навършват 100 години, откакто Вирджинските острови са официално американска територия и по този повод всеки турист ще получи 300 долара, за да обиколи и разгледа това красиво място, като в тази сума са включени и разходки за каяк.

6.Банф, КанадаЗаради уникалната си красота и невероятните гледки, на които всеки турист може да се наслади, "Банф" е една от най-желаните дестинации за тази година.

7.ИндияГрадовете, които горещо ви препорчваме: Мумбай, Агра и Дарджилинг.

8.ДубайЕдна от най-мечтаните дестинации от пътешественици по цял свят. Тази година звездите, които ще почиват в разрастващия се град, са Селена Гомес, Джиджи Хадид, Джей Ло, Дрейк и сестрите Кардашиян.  

Коментари

1
  11 юли 2017 | 07:41 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени