Всички сме чували за уникалните гръцки плажове. Някои от тях са в класацията на най-красивите в света.

Вижте 10 от най-екзотичните:

Myrtos Beach, Кефалония

Myrtos не е просто един от най-екзотичните плажове в Гърция. Той е и един от най-красивите в света. Безкрайна плажна ивица, тюркоазено сини води, бели стръмни скали и уникален залез – какво повече могат да искат туристите.



Mpalos Beach, Крит

Само снимки могат да илюстрират красотата на това място. Плажът се намира в плитък залив в северозападната част на Ханя и предлага на своите посетители невероятната гледка от всички нюанси на синьото. Пейзажът е наистина екзотичен и девствен.



Voutoumi Beach, Антипаксос


Тюркоазените води, белият пясък и вечнозелените хълмове, които достигат чак до морето - екзотична и впечатляваща гледка от Йонийско море. В допълнение, имате на разположение няколко таверни на плажа с ледено узо и прясна риба.



Porto Katsiki Beach, Лефкада


Един от най-красивите и диви плажове в света. Стръмните скали, които изведнъж попадат в тюркоазените води, са невероятна гледка. Особено ако добавите високите вълни и силни ветрове, които почти винаги вилнеят около това чудотворна крайбрежие.



Simos Beach, Алонисос

лонисос е малък, екзотичен остров край бреговете на Лакония. Тя е достъпен само с малка лодка. Ако продължите разходката през живописното пристанище и преминете дюните, ще откриете невероятна плажна ивица с бял пясък и кристално чисти и прозрачни води.

Насладете се на още прекрасни снимки и вълшебни гръцки плажове ето ТУК!!!