Автор
Woman.bg

Топ 10 идеи за коледен подарък на тийнейджъра

Тийнеджърът е специална порода създание, което не винаги можем да разберем правилно. Ето защо към избора за коледен подарък, предназначен за него, трябва да подходим особено прецизно. Кой, ако не той, може да бъде най-добре запознат с последните писъци в модата на иновативните технологии. Кой, ако не той, може да е по-наясно с имената на най-новите звездни попълнения към световната музикална сцена. Кой, ако не той, може да се стреми да носи най-яките фешън тоалети. Кой, ако не той, може да е по-луд фен на купоните и т.н. Близо сме до истината, нали? Хайде, все пак, да се опитаме и ние да помогнем с някоя и друга находчива идея в насока на гореизброените области, заемащи значимо място в живота на всеки тийнейджър.

1. Телефон

Каква по-голяма радост за един млад човек от това да му подарите шанса да бъде в крак с времето. Не забравяйте обаче, че при избора на телефон трябва да подходите деликатно, като насочите вниманието си към най-новите предложения на пазара. Моделите от последно поколение са най-желани от всеки един тийнейджър. Добре е, също така, преди закупуването му, уж случайно да се осведомите, дали от него, или от близките му, за любимите му марки и телефони.

2. Лаптоп

Преди да предприемете тази стъпка, проверете първо дали вече няма такъв вкъщи. Ако не, действайте. Един хубав и класен лаптоп винаги ще бъде приветстван с горещ ентусиазъм от всеки тийнейджър – фен на технологиите. Дори и да разполага със стационарен компютър, лаптопът винаги би могъл да му бъде от полза, когато му се наложи да пътува например.

3. 3D очила за виртуална реалност

Ориентирайте се към такива, подходящи както за компютри, таблети, така и за телефони. На всички ни е ясно колко голям е интересът на младия човек към виртуалната реалност. Доставете му тази радост.

4. Музикален диск с любим изпълнител или група

Безспорно, всяко тийн поколение се отличава със специфичните си интереси и залитания към определени стилове музика, менящи се според времето. Проучете какво слуша тийнейджъра, какви са любимите му стилове, изпълнители и т.н., и според вкуса и интереса му, му подарете музикален диск.

6. Фешън тоалет

Определено новата вълна тийнейджъри се отличават с отявлената си страст към маркови дрехи и фешън тоалети. Блуза или тениска според размера и вкуса му са винаги добра идея. Не забравяйте надписите. Те, както и едрите стикери, са любим елемент към всеки тийн тоалет.

7. Парфюм

Няма да сбъркате, ако по време на търсенето на подарък, влезете в парфюмерийния магазин. Един парфюм с лек дневен аромат би бил прекрасен подарък за всеки тийнейджър.

8. Видео игра


Тийнейджърите, особено момчетата, са луди по тях. Става дума за игри, чийто потребителски интерфейс позволява на играча да получава обратна визуална връзка на монитор.

9. Плейстейшън

PlayStation ново поколение обещава уникално преживяване на всички почитатели на видео игрите. Така че, не се колебайте нито за миг.

10. Спортен атрибут

Дори и да не се занимава с конкретен спорт, един такъв подарък най-малкото би събудил интерес у тийнейджъра към даден вид спорт. Дали ще бъде под формата на ски екип, въдица или велосипед, той със сигурност ще предизвика възторг и ентусиазъм у тийнейджъра.

И за финал, още една бонус идея – пари, на които със сигурност би се зарадвал всеки тийнейджър. Поднесената от вас сума ще му даде възможност той сам да си избере подарък според личните му интереси, желания и вкус.