Чудите се с какво да зарадвате близките си за Коледа? Предлагаме ви да подберете подаръците в зависимост от зодията на получателя.

Продължение...

Везни

Везните по природа се отличават с изтънчен естетичен вкус. Подарете им красива ваза, картина, сервиз – всичко това ще им допадне. Жените-Везни обичат и изискани парфюми, а мъжете – колекционни ценности като отлежало вино или коняк.

Скорпион

Подаръкът за Скорпиона трябва да навява определени емоции и асоциации. Представителите на този знак харесват ръчно изработените подаръци – фото-колажи, украшения и др. Освен това ще се радват да получат нещо, свързано с хобито им.

Стрелец

Неуморните Стрелци най-много ще се радват да им подарите пътешествие – ако ще да не е в чужбина, ами до съседния град. Освен това можете да изберете ваучер за някакво развлечение или за обучение по нещо ново.

Козирог

Козирозите харесват практичните подаръци, които няма да събират прах на рафтовете им. Ще се радват на комплект чаши за любимата си напитка, нов касетофон за колата, вратовръзка, бижута или парфюми.

Водолей

Представителите на този знак харесват всичко ново и нестандартно. Ще се радват да им подарите някое ново устройство, моден аксесоар или няколко предплатени урока по рисуване или екзотични танци.

Риби

Най-важното за Рибите е същността на подаръка. Желателно е той да им помогне да развият вътрешния си свят. Подходящи ще са книги, предплатени курсове и помагала за любимото им хоби.