Автор
Ива Петрова

7 поличби за щастие през Новата година

Може да вярвате в новогодишните поличби или не, но много експерти твърдят, че те наистина работят. Трябва само да ги тълкувате правилно!

Нова година наближава, време е да си намислим желанията. Специалистите твърдят, че през нощта 31 декември срещу 1 януари се сбъдват всички мечти, стига да им помогнете малко. Дори и скептиците гледат да спазят новогодишните суеверия, за да привлекат късмет и богатство в живота си.

Съставихме за вас списък с препоръки, които могат да направят празника вкъщи по-весел и да ви донесат щастие и пари през идната година.

1. Непосредствено преди Нова година не е препоръчително да се дават пари назаем или да се връщат дългове. А в самата празнична нощ трябва да имате до себе си на масата хубава новичка банкнота. Така няма да имате финансови проблеми през новата година.

2. На самия празник в никакъв случай не бива да изнасяте и изхвърляте боклука, иначе рискувате случайно да “изхвърлите” и късмета си.

3. Не се препоръчва да чистите на първия ден след празника - това може да доведе до загуби и разходи.

4. Но броени дни преди Нова година можете (даже ще е много добре) да изхвърлите от дома си всички боклуци и ненужни вещи. Така ще оставите всички неприятности и лошото самочувствие извън дома си.

5. В Новогодишната нощ непременно трябва да сте с нова дреха (стара рокля, украсена с нов аксесоар, не върши работа). Желателно е и на празничната трапеза да постелите нова покривка и да декорирате масата. Така ще привлечете късмет и успех през Новата година.

6. На самата празнична трапеза трябва да има много различни ястия и напитки. Тогава цялата година ще бъде сита и плодотворна.

7. Една важна подробност - през празничната нощ не бива да се карате, да вдигате скандали, да работите и да си лягате рано. За да бъде успешна новата година, трябва да изпратите старата с почести.