Автор
Цвета Герчева

5 хита в коледните подаръци тази година

Коледата наближава и все по-често се замисляме какво да подарим на любимите ни хора. Топли чорапи, вълнен шал или пък меки пантофи? Не мислите ли обаче, че тези идеи са леко изтъркани?

"Стига, тези коледни подаръци вече са демоде", казват "експертите по коледен шопинг", които през последните няколко сезона имат все-повече почитатели в САЩ. Това са хора, които могат да дадат съвет кой е най-подходящият подарък за наш любим човек. Така си спестяваме времето за мислене и чудене какво да сложим под елхата и същевременно успяваме да изненадаме приятели и роднини с нещо наистина различно и оригинално.

Тази година топ тенденциите в коледните подаръци са да даряваме любов и емоции, вместо топли пуловери например. Ето и топ 5 на най-хитовите и актуални подаръци за тази Коледа. Може пък да ви харесат!

СПА терапия за двама

Масаж за двама? Защо не. Има много студия и СПА центрове, които прелагат такива пакети. Това означава, че заедно с любимия ви човек ще влезете в масажното студио и ще се отдадете на пълен релакс. Какъв по-добър подарък след натоварените дни преди празниците?

Хоби курсове

Тя цял живот си е мечтала да се научи да прави суши? Подарете й специален урок със суши експерт, който ще й покаже всички тънкости при правенето на тази така вкусна японска храна. Ако пък любимият ви човек ви е споделял, че винаги си е мачтаел да се качи на кон или пък да скочи с парашут - не му купувайте пантофи за Коледа - подарете му изживяване.

Пътешествие

Казват, че пътешествията ни карат да се чувстваме по-живи и да живеем живота си по-щастливо. Затова и пътуването е може би най-желаният и харесван коледен подарък от хората по света. И изобщо не е нужно да купувате почивка на Сейшелите, за да впечатлите любим човек. Винаги можете да предприемете нискобюджетна експедиция до безлюдно село в Родопите или пък до красива местност край града, в който живеете.

Телефон

Технологиите вече могат да носят наслада, ето защо ако любимият ви човек има нужда от нов телефон, не се колебайте да му подарите за Коледа. Новият moto X4 прави страхотни снимки, има уникална селфи камера с функция за панорамна селфи снимка и стилен дизайн. Подарък, който ще донесе само положителни емоции.

Билети за концерт

Любимият ви човек е истински меломан? Страхотно. Тогава не му купувайте топли чорапи за Коледа. Ако някой от любимите му изпълнители ще идва в България през следващата година - купете билети и го изненадайте със страхотното преживяване да го чуе и види на живо.