Автор
Цвета Герчева

Една детска усмивка, моля! Или как купуваме щастие, когато дъвчем Orbit

- Добър ден, една детска усмивка моля!

- ...Ох, то май всъщност в магазина детски усмивки не се продават, нали? Обаче всеки път когато си купувам от любимия ми Orbit този месец, знам, че помагам за това на света да има още една сияйна детска усмивка. И макар да ги няма в ценоразписа, аз често си избирам именно този артикул. Каква е причината ли? Ами този месец и до 15 ноември по една стотинка от всяко пакетче Orbit отива за подпомагането на здравето на детските зъбки. А най-хубавото е, че кампанията върви с пълна сила и вече са събрани почти 20 хиляди лева!


Страхотната инициатива е глобална, а Orbit - дъвките, които свързвам с вкуса на детството и първите целувки, тази есен се включват в мисия "Подари усмивка". Чрез нея те искат да ни покажат колко по-хубаво място може да бъде светът, ако успеем да запази зъбките на малчуганите здрави.

И тъй като децата на България са най-голямото й богатство, през пролетта на 2018 г. един страхотен Orbit зъбомобил ще обиколи различни градове и населени места, за да покаже на най-малките как и защо трябва да се грижат за зъбките си.
Безплатни четка и паста за зъби, прегледи, образователни материали и консултации със специалисти ще бъдат част от тази усмихната кампания, а единственото, което родителите трябва да направят, е да заведат своите любими наследници до Зъбомобила. Той поема на път през март, а за точните дати и маршрут - следете сайта на кампанията ТУК.


И така - всеки може да подари усмивка. И не е нужно да си стоматолог, за да помогнеш за здравето на детските зъбки. Достатъчно е просто да си купиш пакетче Orbit (не забравяй, че по 1 ст. от всяко пакетче до 15 ноември отива във фонд "Подари усмивка") и така ти вече ще се грижиш не само за своята усмивка.

Понякога е нужно нещо много малко, като една стотинка например, за да се случи нещо голямо, като спасяването на една малка детска радост. Защото усмивките на малчуганите са вълшебни. И даже казват, че могат да правят чудеса. Не ти ли се е случвало? Може би просто си пропуснал да забележиш. Следващия път се вгледай в детската усмивка и ще видиш в нея слънце и вяра в доброто.

*А как да се грижим по-добре за детските зъбки и наистина ли усмивките на малчуганите са вълшебни? Четете следващите ни материали :)