Автор
Woman.bg

Звездните двойки, които се събраха благодарение на среща на сляпо!

Вече знаем, че срещата на сляпо е довела до годежа на принц Хари и Меган Маркъл.

В първото си интервю заедно с принц Хари канадската актриса разкри, че първата им среща е бил уредена от тяхна обща приятелка и те са отишли на уреченото място, без да са се виждали никога преди. Те заявиха, че не желаят да споменават името на виновника за тяхното запознанство, но пък споделиха други интригуващи детайли.

"Беше си излизане на сляпо. Не знаех почти нищо за него и ако трябва да съм честна единственото нещо, което я питах, когато тя ми каза, че иска да ни уреди среща, бе: "Той добър човек ли е?", каза Маркъл.

Хари разказа, че вечерта е минала прекрасно и двамата веднага са се разбрали да излязат отново. За съжаление обаче още след втората среща той трябвало да замине за Африка. Това означавало, че двамата нямало да могат да се видят седмици наред.

Но тъй като Хари знаел, че е срещнал единствената, както сам разкри, не могъл да издържи да е дълго далеч от нея и предложил да отиде при него в Ботсвана.

"Тя се съгласи и дойде при мен за пет дни, което беше наистина невероятно изживяване. Лежахме под звездите, бяхме само двамата и имахме възможността да бъдем себе си и наистина да се разкрием един пред друг", искрен е принцът.

Вижте кои други звездни двойки се събират благодарение на среща на сляпо:

Емили Блънт и Джон Красински

Двойката се събира благодарение на екранната партньорка на Блънт от "Дявола носи Прада" Ан Хатауей.

"Беше от онези моменти, когато си мислиш, че не търсиш връзка. Исках просто да се забавлявам в Лос Анджелис. Но после срещнах Емили и веднага разбрах, че ще се влюба в нея", разкрива Красински.



Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Двамата се запознават благодарение на своя общ приятел Робърт Дауни Джуниър.



Жизел Бюндхен и Том Брейди

Топмоделът и спортистът се запознават чрез общ приятел, който влиза в ролята на сватовник.

"Този приятел ми заяви, че познава моята женска версия", разкрива Брейди и допълва, че още от първата среща е усетил силни искри.

"Веднага видях, че Том е открит човек. В очите му се виждаше, че е почтен човек, който изповядва същите ценности като моите", споделя Жизел в интервю за Vogue.



Ан Хатауей и Адам Шулман

Двамата се запознават през 2007-а година на фестивал в Палм Спрингс благодарение на близък общ приятел.



Камерън Диаз и Бенджи Мадън

Актрисата дълго време търси любовта и хармоничните отношения, преди да ги намери в лицето на Бенджи Мадън. Към днешна дата двамата са щастливо женени, но до този момент нямаше да се стигне, ако не бе риалити звездата Никол Ричи.

Именно тя, която е женена за брата на Бенджи – Джоел, запознава русокосата холивудска красавица с музиканта. Бих направила всичко за щастието на Бенджи, споделя Никол на въпрос как е решила да сватоса приятелката си с брата на любимия си.



София Вергара и Джоуи Манганиело

Колегата на София Вергара от сериала "Модерно семейство" – Джес Тайлър Фъргюсън, представя Джоуи на актрисата. Неговите сватовнически приоми обаче не спират дотук и след края на партито той дава телефона на сексапилната София на Манганиело, за да може той да я покани на среща.



Елза Патаки и Крис Хемсуърт

"Беше си среща на сляпо. Запознахме се благодарение на учителя ни по дикция. И двамата посещавахме един и същ специалист, който да ни помогне да говорим по- правилно и да се отървем от акцента. Той непрестанно ми говореше за Крис, както се оказва и на него за мен. В един момент знаех толкова много за него, че се чувствах сякаш го познавам. Затова и разреших на логопеда да му даде моя номер. Говорихме по телефона, след което се видяхме", спомня си Патаки.



Синди Крауфорд и Ранди Гербер

Двамата се запознават благодарение на агента на Синди – Майкъл Грюбер. Той решава да ги уреди един с друг за сватбата си.

"Решихме да се срещнем деня преди сватбата, за да се опознаем. Изненадах се колко готина и земна бе тя", спомня си Ранди.