Автор
Woman.bg

Звезди, които са били заедно, преди да станат известни

Всъщност много от звездите, които познаваме от малкия и големия екран, както и от музикалната сцена, са приятели в живота, а много от тях дори имат и интересно общо любовно минало.

Днес ще ви представим няколко двойки, за които може би дори не сте подозирали, че са се срещали, много преди да станат популярни.

Ащън Къчър и Дженюъри Джоунс



Преди да направи големия си пробив като актриса Дженюъри се среща с Къчър цели три години (1998 - 2001 г.), и самата тя години по-късно споделя пред медиите, че една от причините двамата да се разделят била, че Ащън не я е подкрепял в стремежа й да стане актриса. "Не мисля, че си достатъчно добра да бъдеш актриса" е казвал многократно на Дженюъри.

Дейвид Галахър и Меган Фокс



Още в началото на кариерата си, когато участва епизодично в сериала "Слънчева ваканция" на близначките Мери - Кейт и Ашли Олсън, Меган Фокс се среща с Дейвид Галахър.

Матю Морисън и Кристен Бел



Преди години Бел сподели в интервю пред US Weekly, че двамата с Матю се срещали, когато били студенти в Университета в Ню Йорк.

Джъстин Тимбърлейк и Фърги



Джъстин и Фърги били във вихъра на любовта си, когато бандата NSYNC (бандата, в която Тимбърлейк участва) издава първия си албум. Тогава тя е на 23 г., а той едва на 16 г.

Четете още: Петър Дънов: Ако мъжът ви има любовница, поканете я на гости

Рашида Джоунс и Тоби Магуайър



Много преди Тоби да стане известен с играта си в Spiderman, той се среща с Рашида Джоунс. Тогава тя също е в началото на кариерата си, а двамата прекарват цели три години заедно (1997 - 2000 г.)

Райън Рейнолдс и Мелиса Джон Харт



Преди искрата на любовта да избухне между Райън и Скарлет Йохансон, той започва връзка с две години по-голямата от него Мелиса. Тогава и двамата са в разгара на тийнейджърските си години.

Лиса Кудроу и Конан О'Брайън



В далечната 1994 г., малко преди старта на "Приятели", където Лиса е в ролята на Фийби, тя се среща с известния телевизионен водещ Конан О'Брайън. И въпреки че двамата са привлечени един от друг, любовните им отношения не продължават дълго и решават, че искат да останат просто приятели.

Четете още: Десет неща, които винаги да носим в чантата си