Автор
Роси Кацарова

Знатните особи, които се влюбиха в обикновени хора

След като Меган Маркъл и принц Хари официално признаха, че са двойка, автоматично се превърнаха в една от най-дискутираните теми в лайфстайл изданията.

Упорито се твърди, че британският благородник дори е запознал избраницата си с кралицата и е въпрос на време скоро влюбените да минат под венчилото. Вече ви разкрихме от какво трябва да се откаже актрисата и модел, за да стане снаха на Елизабет II, а сега нека да видим кои са другите личности без синя кръв, които обаче успяват да минат под венчилото с кралска особа.

По-големият брат на Хари и втори в линията за наследяване на кралския престол – Уилям, също се ожени за обикновено момиче без кралско потекло - чаровната Кейт Мидълтън.

Кейт Мидълтън

Кейт и Уилям се запознават през 2001 г. в университета "Сейнт Андрюс" в Шотландия. Там младата дама учи История на изкуството, а принцът следва магистратура. Двамата започват да излизат и след десет години, през които ту се разделят, ту се събират, си казват заветното "Да".

Сватбата им се състои на 29 април 2011 г. и се превръща в световно събитие, коментирано и гледано от милиони. Към днешна дата те са горди родители на две деца, очакват трето и несъмнено са една от най-обичаните кралски двойки.



Рания ал-Ясин


Рания е родена в обикновено палестинско семейство.

Още като ученичка тя блести не само с красота, но и с интелект. Тя завършва бизнес администрация в Американския университет в Кайро, а след дипломирането си започва работа в банкова институция. Един ден обаче решава да напусне, защото не получава повишението, което заслужава.

Младата дама решава да търси късмета си в друга банка - Citibank в Аман. И го намира, но не под формата на висока позиция, а в лицето на нов любим и то не кой да е, а престолонаследника на Йордания - принц Абдула II бин ал-Хусейн, синът на тогавашния крал. Двамата се запознават в централния офис на банката и само два месеца по-късно се женят. През 1999 Абдула II става крал, а Рания кралица.



Вижте останалите в нашата