Автор
Woman.bg

Защо булчинската рокля на баба е най-правилният избор за сватбата

И както традицията повелява, "Нещо старо, нещо ново, нещо назаем и нещо синьо", ще донесе късмет в семейния живот на всяка булка. Много дами по света спазват обичая да носят нещо старо, нещо ново, нещо назаем и нещо синьо и днес ще ви разкажем една трогателна история за една млада и красива булка, която предпочете да зарадва баба си, като облече нейната рокля за сватбата. 23-годишната Джордан Клевърли избра нейното "старо" и "назаем" да бъде вещ с висока сантиментална стойност. Това е приказната булчинска рокля на баба й, която тя е носила на сватбата с дядото на Джордан през 1962 г. Баба Пени, разбира се, е повече от щастлива, заради избора на внучка си. Моментът е още по-хубав за двете, тъй като Пени не е знаела преди сватбата, че Джордан ще се омъжи в нейната рокля.



Всъщност, както е известно, на запад е характерно в деня преди сватбата, близките да се съберат за тържествена репетиция. Именно на репетицията бабата на булката научава, че ще види отново роклята си от 1962 г., но върху внучка си. Вълшебният семеен миг е заснет от фотографа Кортни Питерсън и по-добре преди да видите кадрите, да си приготвите кърпичка, защото е много вероятно да се развълнувате. В момента, в който Джордан се показва пред баба си с булчинската рокля, тя носи в ръка и снимка от сватбата на Пени. Красив момент, подправен с много любов, вълнение и малко сълзи от щастие.



"Първоначално идеята ми беше баба да ме види в сватбената си рокля в деня на церемонията, докато вървя към олтара, но после си промених решението. Не исках в този момент тя да е на разстояние от мен и да се разстрои, защото тя вече е вдовица и връщането на спомените щеше да я натъжи", сподели красивата булка.

Четете още: Те се отказаха от милионите си, за да бъдат щастливи