Автор
Роси Кацарова

Вижте новия мъж до Анджелина Джоли

Анджелина Джоли има нов мъж в живота си, твърдят американски таблоиди.

Според клюките той е 38-годишният продуцент, рапър и текстопицес Прач Лий от Камбоджа.

"Те много си подхождат. Връзката им става по-стабилна с всеки изминал ден. Анджи нямаше намерение да допуска никого до себе си, но когато усетиш, че си с точния човек, бариерите падат", разкрива източник близък до актрисата. Той също така допълва, че Прач дори е идвал в дома на Джоли, запознал се е с Мадокс и е започнал да въвежда него и Анджи в тайните на будизма.

fbpost

"Прач е добър модел за подражание за Мадокс и може да помогне на момчето да научи много за родината си. Анджи е безкрайно щастлива от този факт", разкрива още цитираният мъж.

fbpost

"Твърденията, че Анджи има нов възлюбен са пълна лудост", красноречива е дама от обкръжението на актрисата. Тя споделя пред списание People, че 42-годишната знаменитост и Прач са чисто и просто добри приятели.

Джоли уважава творчеството му и до там, допълва дамата.

Припомняме ви, че в края на септември 2016-а година Анджелина подаде молба за развод. Чашата на търпението на Анджи преляла и тя решила, че е време за раздяла, след инцидент между Брад Пит и Мадокс. Имаше месеци на напрежение между актьорите, но към днешна дата те се придържат към добрия тон в комуникацията помежду си.