Виктория Бекъм: Имплантите деформираха гърдите ми

13 януари 2017 | 14:59
видяна 22080
коментари 3
Снимки: Getty Images

Виктория Бекъм призна, че съжалява за решението си да направи пластична операция на гърдите си. Тя предупреди всички жени, които възнамеряват да го сторят, внимателно да го премислят, преди да легнат под ножа.

Стилната еволюция на Виктория Бекъм

В интервю бившата спайска призна, че се е чувствала глупаво от факта, че през всичките тези години, е отхвърляла това твърдение. "Просто се радвайте на това, което имате", е посланието на 42-годишната дизайнерка към момичетата, които смятат да променят гърдите си.Припомняме, че през 2014 г. в интервю за британското издание на списание “Вог” модната дизайнерка призна, че през през 2000 г. се е подложила на две операции с цел корекция и повдигане на бюста си.

През 2009 г. обаче след като установила, че гърдите й едва ли не "са хвръкнали до врата", певицата премахнала изкуствените импланти.

Виктория Бекъм отново пияна! Вижте я

Тя категорично потвърди решението си никога повече да не повтори грешката си и обяви, че ще се наслаждава на естествения чар на своя бюст – такъв, с какъвто природата я е дарил.

Ето така изглежда модната икона днес.
 

Коментари

3 Flora
  19 февруари 2017 | 06:10 отговор
 

Добре е,че световно известна личност говори за това,и призовава жените да се чувстват красиви със собствените си форми.Особено в БЪЛГАРИЯ, откъдето всяка чалгаджийка е с напомпана пазва,и цяло поколение девойки им се възхищава и подражава!В добавка и с билбордове на др.Енчев, и с плеймейтки и др.подобни силиконови изкуствени миски-АДМИРАЦИИ за ВИКТОРИЯ БЕКЪМ, че призовава към естествена красота!

 
2
  18 февруари 2017 | 00:37 отговор
 

 
1 4epa
  04 февруари 2017 | 13:39 отговор
 

basi krokodila

 
 
Gruber
08 февруари 2017 | 18:55

Крокодил е майка ти.

Добави Коментар

Най-четени