Вече и двете не са с Брад Пит, но враждата им не стихва

10 януари 2018 | 07:40
видяна 25539
коментари 6
Снимки: Getty/Images; Колаж: Woman.bg

Вярно е, че Дженифър Анистън отдавна не е в сърцето на Брад Пит, както и той – в нейното. Но също така е вярно, че враждата между нея и Анджелина Джоли пламти с пълна сила без значение от факта, че прочутата звездна двойка "Бранджелина" вече не съществува.

Е, въпреки че Брад Пит в момента не е с нито едната, нито с другата, двете бивши половинки на актьора все така не могат да се понасят и гледат една друга. Поредното доказателство за това дойде преди броени дни по време на церемонията по връчването на 75-ите награди "Златен глобус".

По ирония на съдбата Джоли и Анистън се озоваха в непосредствена близост една срещу друга. Нещо, което се е случвало твърде рядко между двете досега.


Любопитен момент от цялата тази неловка ситуация бе и погледът на актрисата Дакота Джонсън, която седеше на една маса с Джоли. Той красноречиво издаваше, че във въздуха витае напрежение.

На кадър от събитието ясно се вижда, че докато Дженифър Анистън съобщава от сцената имената на номинираните за най-добра актриса в телевизионна комедия или мюзикъл, изправена редом до актрисата Карол Бърнет, Джоли е "забила" поглед надолу към масата. Позиция, която несъмнено издава неприязънта на Джоли и нежеланието й да кръстосва поглед с този на бившата си съперница.

Дженифър Анистън и Карол Бърнет на 75-ата церемония по връчването на наградите "Златен глобус"

И въпреки че Анистън не спираше да се усмихва, докато говореше от сцената, друга реакция от страна на Анджи, която да подскаже на дебнещите и разочаровани фотографи и репортери, че нещо я е разстроило или възмутило, не бе забелязана. 

Утеха за тях обаче все пак остана кадърът със сведените към масата очи на Джоли и разтревоженият поглед на Дакота Джонсън.Началото на враждата между двете холивудски актриси започва преди цели 12 години, когато Джоли отмъкна съпруга на Анистън – Брад Пит, по време на снимките на кинолентата "Мистър и Мисис Смит". От този момент нататък те многократно демонстрират сред медиите своя нестихващ конфликт. Разбираемо е защо звездата от "Приятели" мрази толкова много своята колежка. По-интересното обаче е друго. А именно причината Анджелина да се отнася с такава неприязън към жената, чийто мъж отне най-безапелационно от ръцете й. Може би от чувство за вина или нещо друго, но вместо да се извини, тя я напада непрекъснато, макар и в повечето случаи по пасивно-агресивен начин.

Да припомним едно от поредните индиректни спречквания между двете красиви дами, което се случи преди 4-5 години. През 2013 г. Анджелина Джоли и Брад Пит въобще не се появиха на церемонията по връчване на Оскарите. Впоследствие се оказа, че причина за отсъствието им е именно наранената бивша половинка на Пит - Дженифър Анистън. Тя обаче бе там заедно със своя годеник Джъстин Теру. Това предизвика голям смут сред присъстващите и журналистическата гилдия, имайки предвид факта, че Анджелина и Брад тогава бяха едни от най-тачените и известни звездни двойки в Холивуд.

Коментари

6
  12 януари 2018 | 20:12 отговор
 

Анджелина Джоли е фатална жена, запомнящо се лице и присъствие. Дженифър Анистън е красива жена, но някак обикновена и миловидна.

 
5 !
  11 януари 2018 | 11:10 отговор
 

Рейчъл е къде-къде по-добър избор отвсякъде ;) Мое мнение.

 
4 АГЕНТ ТЕНЕВ
  11 януари 2018 | 06:02 отговор
 

ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН Е В ПЪТИ НАД АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ЗА СРАВНЕНИЕ..... И БРАД ПИТ Е ГОЛЯМ АКТЬОР И ПИЧ..... ЖАЛКО ,ЧЕ ИЗПУСНА ДЖЕНИ..... ДОКОЛКОТО ЗНАМ БРАТ ПИТ И ДЖЕНИФЪР СЕ СРЕЩАЛИ ОТНОВО....ТАЙНО..

 
3
  10 януари 2018 | 13:52 отговор
 

Тоест-чертите й ХИЧ НЕ СА ЖЕНСТВЕНИ и НЕЖНИ.Няма хубав овал на лицето.Много остро и свирепо излъчване,няма нищо мекичко и женствено в нея.Как ли изглежда без грим-не искам и да си помислям...за фигурата й и болестта й въобще няма да говорим.

 
2
  10 януари 2018 | 13:48 отговор
 

Никога не съм харесвала Анджелина Джоли.И никага не съм я виждала като красива жена.Лицето й е издялкано отвсякъде...носът е пракалено малък и прав-загрозява я,а скулите й са толкова повдигнати и й придават много остро излъчване.А лицето й е ъгловато и ръбесто,имайки предвид това,че е ненормално кльощава,гледката става още по-стряскаща!Виждала съм стари нейни снимки и тогава е изглеждала 1000 пъти по-нормално и привлекателно!

 
1 Элен
  10 януари 2018 | 09:10 отговор
 

Кое е скандалното. Джоли открадна мъжа на Анистън и впоследствие се оказа, че не получи приказния край, който очакваше. Съвсем нормално е да не може да я погледне в очите.

 

Добави Коментар

Най-четени