Автор
Woman.bg

UNOde50 испанският бижутериен бранд вече и в България!

Уникалните модели, с които със сигурност ще привлечете всеки поглед, вече могат да бъдат открити и у нас!
Изцяло ръчно създадените бижута на испанския бранд крият своята тайна за масивност в уникалната сплав, от която са направени. Тя е тайната на бранда и не споделят каква е ‘вълшебната смес’, но именно тя позволява такива модели да бъдат носени с удобство и елегантност. Обвити в сребърно или златно 18K покритие, моделите биват допълвани от естествени перли, естествена телешка кожа, стъкло Мурано, кристали Сваровски, Изцяло ръчно направени и гравирани на ръка.
Брандът е създаден през 1996г. в Мадрид, когато Хосе Асулай стартира с производство на 50 бройки от модел, от където идва и името на бранда- едно от 50.

За последните години главоломното развитие и популяризиране на UNOde50 изисква производство на много повече от 50 броя, но запазват концепцията си с лимитирани серии, които се предлагат в цял свят и всяко бижу е ръчно гравирано с пореден номер. Днес може да откриете бижутата на UNOde50 в над 40 държави с повече от 100 магазина - Амстердам, Барселона, Берлин, Мадрид, Мексико, Токио, Париж, Рим, Маями, Москва и много други


Създателят на бижутата UNOde50 Хосе Асулай казва, че вдъхновението за неговите ръчно създадени бижута са хората и тяхната индивидуалност. "Ние не сме перфектни, но и не трябва да сме. Трябва да сме уникални. Това се вижда и в моите модели".
Всички модели носят своето послание, което носи късмет на притежателя си.


Безкрайна разнообразност от гривни, колиета, обеци и пръстени подчертават индивидуалността на всеки, който не се притеснява да прикове погледите към себе си. Влюбете се в UNOde50 на www.unode50.com.

Открийте UNOde50 в магазини SiLVER COURT в Park Center Sofia & Bulgaria Mall /www.silvercourt.bg/ , както и в THOMAS SABO в Mall Plovdiv. Поръчайте онлайн на www.silvercourt.bg . Последвайте във Facebook : SiLVER COURT.