Автор
Woman.bg

Тя шокира: Никога няма да познаете на колко години е тази жена

През последните месеци ви показахме няколко дами, които изглеждат наистина зашеметяващо за възрастта си. Първо се спряхме на бабата на бъдещето – 47-годишната Заклина, след това ви разказахме историята на 49-годишната Йелин, която прилича на любима на сина си, а не на негова майка, а накрая ви показахме и Лур Хсу – 42-годишната тайванка, която прилича на 16-годишно момиче.

Днес обаче ще ви разкажем коренно различна история, тази на Сара - момичето, което е само на 26 години, а изглежда много по-възрастна. Когато е едва на 10 годинки, тя е диагностицирана с рядко заболяване на кожата, което нарушава възможността на тялото да произвежда колаген. В резултат започнали да й се появяват бръчки доста по-рано, отколкото на връстниците й. Днес целта на младото момиче е да покаже на целия свят, че няма от какво да се срамува и да превърне чертите, които някога е смятала за "грозни", в свои преимущества.



Сара споделя, че не е ставала жертва на подигравки и семейството й винаги я е подкрепяло, но след като преди 4 години преживява тежка раздяла, тя решава да започне да гледа на тялото си по нов начин. "Уникалността и неговата необичайност, начинът, по който линиите го оформят, и изкуството, в което то се превръща, е просто изумително", споделя тя.

„Кожата ми бе най-голямото ми притеснение. Сега обаче мисля, че тя е красива. Всяко несъвършенство, което имате, ви прави уникални, а освен това разказва вашата история, говори за това кои сте, какво сте преживели и какво е пътешествието, на което сте поели.

Сара е поела като мисия на живота си ангажимента да промени стандартите за красота, които властват в целия свят и е лице на кампанията Love Your Lines. Идеята за нея идва от пост на момичето в Tumblr, който събира над 20,000 лайка. "Моята история не беше само за мен, а за милионите други хора по света, които имат затруднения със собствения си начин на мислене и с начина, по който възприемат телата си".

„Ще срещнете хора, които се притесняват от вас, защото сте различни. Те не знаят как да приемат някой, който не следва тълпата ... Не са свикнали с хора, които не се опитват да се впишат в стандартите на другите. Така че вместо да подкрепят вашата уникалност, те ви карат да се чувствате сякаш сте странни или недъгави. Аз съм тук, за да ви дам един истински изстрадан съвет: „Майната им“, пише Сара в своя профил в социалната мрежа Instagram.