Въпреки че Доналд Тръмп не се слави с галантно отношение към жените и по-точно към съпругата си Мелания, вчера той доказа, че може да бъде джентълмен. За първи път президентът на САЩ публикува в Туитър трогателно съобщение за жена си. Ето какво написа държавният глава:

„Мелания се представи зашеметяващо като домакиня при посрещането на Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит. Всеки детайл беше изпипан перфектно. Трапезарията в Белия дом никога не е била толкова красива, Вашингтон е възхитен от великолепната работа на Мелания“.



Освен за декорацията и организацията на вечерята г-жа Тръмп се бе погрижила и за външния си вид, който както всеки път беше беузпречен. Всички погледи отново бяха насочени към нея и прекрасната й бляскава рокля на Chanel. Бриджит Макрон също показа елегантен стил с бежова дълга рокля на Louis Vuitton и златни токчета.



На тържественото събитие присъстваха 120 души, а сред гостите бяха и Иванка Тръмп с половинката й, както и Рупърт Мърдок и много изтъкнати политици. Мелания като една истинска домакиня организира събитието до последния детайл, а часове преди началото тя сподели снимки в Туитър от трескавата подготовка. Може би най-накрая Доналд е разбрал, че има мечтаната съпруга до себе си.

Четете още: Тя уби любовницата на съпруга си, след това и себе си