Вижте първата част ТУК!

Кортни Лав и Кърт Кобейн

Когато Кърт Кобейн и Кортни Лав се венчават през 1991 година, гръндж общността е във възторг, защото най-накрая намери своя крал и кралица.

Семейният живот на двойката обаче далеч не е перфектен и дори дъщеричката им не успява да сложи край на злоупотребите с алкохол и наркотици, които са ежедневие за двамата, както и на бурните скандали, които си спретват.

На страстната им любовна история се слага край, когато през 1994 Кърт Кобейн се самоубива, но според мнозина любители на конспирациите певецът не е сложил край на живота си сам, а това е направила любимата му Кортни. Все пак официалното разследване не успява да докаже, че Лав може да има нещо общо с кончината на съпруга си.

Шанън Тейт и Роман Полански

На пръв поглед животът им изглежда като сценарий на холивудски филм – тя е Шарън Тейт – млада, красива и с кариера в киното, изглеждаща доста обещаващо, той е Роман Полански – един от най-популярните режисьори на ХХ век, който след филма "Бебето на Розмари" е обявен за истински гений.

Двамата се срещат на снимачната площадка, влюбват се и не след дълго се женят. Не минава много и Шарън забременява и сигурно двамата ги е очаквал дълъг и бляскав семеен живот, но Чарли Менсън и "семейството" му слагат край на него по брутален начин.

На 8-и август – 14 дни преди термина на Тейт, те влизат в дома на семейство Полански, онази вечер Роман е извън града, а Шанън е вкъщи с приятелки, и ритуално убиват всички. Пробождат русокосата актриса, която е едва на 26 години, 16 пъти в корема, слагайки край на нейния и на живота на бебето ѝ, след което с кръвта ѝ изписват думата "свиня" върху фасадата на къщата.

Джаки Кенеди и Джон Кенеди

Жаклин и Джон се срещат за първи път през 1948 година, но тогава младата дама е сгодена за друг. Съдбата обаче си е наумила, че тези двамата трябва да бъдат заедно и ги среща отново през 1952 година, когато вече и двамата са свободни. Искрата между тях пламва веднага и 24-годишната Жаклин и 36-годишния Джон, който току що е избран за сенатор, се женят само няколко месеца по-късно.

След седем години и две деца Джон Кенеди става президент на САЩ, а Джаки една от най-младите първи дами.

Животът на първото семейство на САЩ е истинско вдъхновение – влюбени и подкрепящи се, те седят рамо до рамо и заедно преминават през повратностите на живота до един трагичен ден в Далас, когато Джон е прострелян и по-късно умира в болницата.