Автор
Woman.bg

Тийнейджърка отделя по 2 200 лева на месец, за да прилича на Барби

Тя изглежда като Бабри – със скулесто лице, фин нос, миниатюрна талия, огромен бюст и дълга коса. Това обаче не са природни дадености, а струват на 18-годишната Габриела Джирацкова 2 200 лева на месец.

Точно така, тийнейджърката отделя тази баснословна сума всеки месец, за да прилича на любимата на малките момиченца по света кукла. Манията на Габриела започва преди две години, когато е на 16. Младата дама споделя, че увлечението е породено както от любовта към Барби-тата, като нейната колекция от куклите наброява повече от 200, така и от живите кукли Барби.

"Тези дами ме вдъхновиха и ми показаха, че не трябва да се притеснявам да преследвам мечтите си и да изглеждам така, както искам. Никога не съм намирала естественото за красиво. А и не вярвам, че в съвременното ни общество някой го, това ясно си личи и от факта, че рядко може да видиш жена с естествена визия", споделя Габриела.

"Отделям средно по три часа и половина всеки ден, за да изглеждам така. Поддържането на този образ е тежка задача, не само физически, но и психически, и емоционално. Има голямо напрежение, аз съм модел за подражание и трябва да оправдая доверието, което почитателите ми ми гласуват", разкрива дамата.

View post on Instagram
 

"Мисля, че съм много по-добър пример за подрастващите от голяма част от звездите, които се друсат и пият. Аз не подканвам никого да се подлага на пластични интервенции или да прилича на мен, по какъвто и да е начин. Аз съм пример, защото показвам, че няма невъзможни мечти. Уча ги да бъдат силни, целеустремени и да не се притесняват да преследват това, за което копнеят", допълва тийнейджърката.

"Първо започваш с малки промени. Лично аз стартирах трансформацията си, сменяйки прическата си и подлагайки се на диета, за да извая фигура слаба като на Барби", споделя Габриела.

Преди няколко месеца обаче тя се решава на по-драстична стъпка в опит да се доближи още повече до визията на кукла. Въпреки че е само на 18, Габриела ляга на операционната, за да уголеми гърдите си. Тя не просто си слага импланти, ами подбира наистина големи, трансформирайки бюста си от размер С в D. Джирацкова е категорична, че това е само началото и има още редица пластични операции, на които смята да се подложи, за да изглежда както копнее. Следващата запланувана интервенция ще представлява махане на няколко ребра с цел по-тънка талия, разкрива тя.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

53-годишната майка на Габриела не е съгласна с решението на дъщеря си да се подложи на пластична операция, да не говорим на повече от една, но споделя, че не е минавало през акъла да забрани, защото всичко, което я прави щастлива, е значимо и трябва да се случи.

Тази гледна точка предизвика доста противоречиви коментари из интернет пространството. Мнозина поздравиха майката на Габриела за решението да остави дъщеря си да следва пътя, който ще я накара да се чувства удовлетворена. Други обаче я определиха като безхаберна и незаинтересована.

"Нейна работа е да вкара детето си в правия път, да обясни какво е редно, и какво не. Тя отговаря за изграждането на детето в личност и не вземайки отношение, тя не изпълнява родителските си задължения", гласи един от коментарите в интернет.

Интересно ни е да разберем, дами – какво мислите за визията на Габриела. А за решението на майка да не възпрепятства подлагането на пластична операция?