Автор
Цвета Герчева

Стопли сърцето на любим човек - не забравяй да кажеш "Обичам те"

"Обичам те"! Отнема точно 2 секунди да го кажем, а се помни цял живот. Затова през февруари - месеца на любовта, ние в woman.bg ви призоваваме - сещайте се по-често да казвате "Обичам те" на любимите си хора. Това ще ви направи по-щастливи. Ще ви накара да се чувствате по-пълноценни и по-успешни. Ще стопли сърцето ви и ще ви накара по-често да се замисляте за хората, които са наистина важни за вас.

И понеже обичта винаги се връща при тези, които я дават, независимо под каква форма, не забравяйте да кажете "Обичам те" на любимия човек сутрин, преди да излезете на работа. Не забравяйте да кажете "Обичам те" на мама, за която вечно нямате време. Не забравяйте да кажете "Обичам те" на тялото си, в миговете, в които правите компромис с обяда, с преумората, с липсата на време за сън. Защото само когато обичаш себе си, можеш да обичаш пълноценно и истински и другите.

И макар времето навън все още да е студено - научете се да мислите за хубавите моменти от живота. Само след няколко месеца ще е лято, така че сега е моментът да се насладите истински на зимата. И даже и от време на време мразовитите дни да ви идват в повече - не мислете за студените ръце и крака. Ако все пак от време на време ви мъчат - можете да се доверите на силата на природата - Гинко Билобата върши чудеса със студените крайници. Според специалисти билката, която има доказан ефект в полза на кръвообращението, спомага за стоплянето на абсолютно всяка част от тялото, даже и на сърдечния мускул. А когато сърцето е горещо, какво друго му трябва на човек в месеца на любовта. Е, може би просто да не забравя да казва "Обичам те".

Според някои изследвания топлината играе огромна роля в живота ни, защото ни създава чувство на комфорт и радост. Според лекарите, когато тялото ни е стоплено, ние можем да обичаме по-силно, а в организма ни се отделят повече от хормоните на щастието, които правят любовта ни по-пълноценна. Освен това, чувството за топлина и комфорт се свързва с усещането за богатство и престиж. Никога не сме предполагали колко много ни отнемат студените ръце и крака, нали? :) Затова Гинко Билобата се оказва идеално решение в мразовитите дни.

Всъщност това е билка, която помага неимоверно на паметта и действа отлично на кръвоносните съдове. ( И ще ни помогне по-често да се сещаме да казваме "Обичам те".)

И понеже ние в забързаното си ежедневие все по-често пропускаме да покажем на най-важните ни хора колко много държим на тях - woman.bg и GinkoVin този месец ви напомнят - забавете темпото, прегърнете този, когото обичате, и му споделете своята обич.

GinkoVin съдържа изключително висококачествен екстракт от Гинко Билоба ( не си мислете, че ако изпиете един чай от листата на билката ефектът ще е същият - оказва се, че тази билка съдържа киселина (гинколиева), която може да дразни стомаха, затова не залагайте на домашните илачи или внимавайте при избора си на продукт - търсете такива които са с ниско съдържание на гинколиевата киселина - (под 5 ppm))

GinkoVin съдържа и от изключително полезния екстракт от гроздови семки - продукт, който при преработката на виното се изхвърля, а се оказва изключително полезен за тялото.

GinkoVin е доказана комбинация от екстракти, които взаимно се допълват и действат благоприятно на кръвообращението, студените крайници и паметта.

Вижте още информация за природния продукт ТУК