Традицията повелява ние да получаваме комплименти, а мъжете да ги правят. Но (както имаше една реклама) традициите не са това, което бяха. Затова и направихме една малка компилация с типове комплименти, които представителите на силния пол особено се радват да чуят, а на вас оставяме да включите репликите в действие.

Вяра

Тук влизат не точно комплименти, а по-скоро изказвания, които демонстрират увереност в качествата на мъжа от ваша страна. "Вярвам в теб!", "Ще се справиш, разбира се!", "Ще изберат теб, ще видиш!", "Със сигурност си най-добрият сред всички!" - всички те влияят благотворно на самочувствието на мъжа и увеличават увереността му в самия себе си.

Външна красота

Не само ние обичаме да слушаме мили думи за външността си. "Колко хубава риза!", "Колко си мъжествен!" или дори "Много си елегантен днес!" могат да свършат чудеса за любимия ви, дори да е имал тежък работен ден.

Въздействие

Мъжете определено обичат да знаят, че чарът им работи спрямо вас. "Караш ме да се изчервявам!", "Винаги се усмихвам, когато си до мен!", "Не мога да откъсна очи от теб!" може да ви звучат като клишета от филмите, но господата определено ще се зарадват да чуят такива думи.

Вкус

"Доверявам ти се - каквото избереш!", "Винаги си имал добър вкус!", "Ако решението е твое, няма как да е грешно!" и подобни демонстрират уважение към усета на мъжа за стил и вкус, така че няма как да сгрешите с тях.

Избор

"Избери ти виното!", "В който ресторант кажеш!", "Поръчай нещо за вечеря, изненадай ме!" - тук вече показваме, че сме сигурни в избора му и че му се доверяваме напълно.

Четете още: Списъкът, който ще ви срещне с вашата сродна душа