Автор
Woman.bg

Скандално: Най-младата баба в света била на 23 години!

Ридка Станеску от Румъния била на 23 години, но се радвала не само на дъщеря, но и на... внуче, пише vt.co.

Как така, ще попитате вие... Може би ще си помислите, че Ридка е от ромски произход и... няма да сгрешите. Ранните бракове са характерни от незапомнени времена в тази общност и спазването им до ден днешен е всеизвестен факт.

Ето защо не е учудващ и фактът, че дъщеря си Мария Ридка ражда на крехките 12 години. Мария пък от своя страна приветства първата си рожба още по-малка – на 11 години.

Днес щастливите баба и майка са на 30 и съответно на 17 години. Всъщност малкият Никола се появява на бял свят през март 2011 г.


Младата баба се врича във вечна вярност на 13-годишния Йонел, когато е едва на 11. В него Ридка била силно влюбена.


Въпреки желанието на Ридка дъщеря й да се изучи и завърши образованието си, Мария не се стърпяла и последвала примера на майка си. Тя се омъжила дори още по-рано – едва на 10 години. Шест месеца след сватбата, на 11-годишна възраст, Мария ражда първото си дете.

Майката на Ридка пък, която също се казва Мария, била едва на 40 години, когато приветствала на бял свят малкия Никола. С това тя влязла в рекордите на Гинес и до ден днешен е в списъка най-младите прабаби в света.

Шокиращо ли е за вас подобно явление в съвременния свят и редно ли е да се позволява на деца, ненавършили още пълнолетна възраст, да започват да водят полов живот?!