От известно време насам изкусителната актриса Лиз Хърли радва феновете си в Инстаграм с предизвикателни снимки. На повечето от тях красавицата позира по бански или по оскъдно облекло. Интересното е, обаче, кой е „виновникът“ за горещите кадри. Фотографът, който стои зад камерата и запечатва секси снимките, е собственият й син – 15-годишният Деймиън. Самата тя призна, че той прави голяма част от тях.

View post on Instagram
 


Не можем да отречем, че 52-годишната звездна дама изглежда изумително за годините си, а повечето млади момичета могат само да й завиждат за гладката кожа и безупречната фигура. Във вторник Лиз сподели в интервю, че полага постоянни грижи за тялото си, още откакто е в шоубизнеса. Очевидно прави всичко възможно да въведе и сина си в света на киното и да го превърне в звезда. Той я придружава на всички светски събития, а през 2015 г. взе участие в сериала, в който Лиз играе главна роля - „Кралски особи“.


Определено Деймиън е горд с гореща майка като Хърли, а очевидно тя никак не се притеснява той да я фотографира в предизвикателни пози.

Четете още: Звездите, които никога няма да получат "Оскар"

View post on Instagram