Автор
Woman.bg

Шакира: С Пике усещаме страстта по еднакъв начин

Колумбийската певица Шакира разкри, че се чувства благословена с мъж като футболната звезда Жерар Пике.

Красавицата е "шокирана" от начина, по който се разбират с испанския футболист и признава, че двамата са напълно еднакви във всяко едно отношение.

"Характерите ни са толкова сходни, толкова сме съвместими, че самите ние не разбираме как това е възможно. Искаме едни и същи неща, обичаме едни и същи неща, мразим едни и същи неща, усещаме страстта по един и същи начин, имаме нужда от нея по един и същи начин", разказа в интервю певицата.

Звездата сподели и какво е усещането да станеш майка за пръв път.

"Синът ми ме учи да бъда малко по-търпелива и балансирана, с него прекарвам по-голямата част от времето си и съм щастлива от този факт", коментира Шакира.

Въпреки по-малкото си свободно време колумбийската изпълнителка е категорична, че ролята на майка се отразява положително на музикалната й кариера.

"Най-накрая съм в състояние да се насладя на всички онези малко моменти, които подценявах в началото на кариерата си. Бях прекалено заета да мисля за следващото нещо, което ми предстои, за да мога просто да спра, да си поема въздух и да се насладя на живота", добавя певицата, пише БГНЕС.